SABATON účastníkmi nehody, viacerí členovia zranení. MAYHEM zverejnili novú skladbu

SABATON účastníkmi dopravnej nehody. LEPROUS a MAYHEM zverejnili nové skladby. SLASH zas ukážku z nového DVD. MUNICIPAL WASTE a ANGEL WITCH vydajú nové nahrávky. FIT FOR AN AUTOPSY s novým videoklipom.

SABATON

Kapela SABATON bola včera nútená zrušiť koncert v poľskom meste Gdaňsk. Členovia populárnej švédskej skupiny boli účastníkmi dopravnej nehody, niektorí členovia utrpeli zranenia. „Pred dvoma dňami v Tunisku, po návrate zo Saharskej púšte, kde sme točili videoklip, sme boli účastníkmi dopravnej nehody. Všetci sme polámaní, škaredo dobití a pozošívaní, ale sme radi, že sme nažive a veríme, že sa v priebehu času úplne uzdravíme. Po konzultácii s lekárskymi odborníkmi a vyhodnotení všetkých našich zranení sme si istí, že nemôžeme odohrať naplánovaný koncert v Poľsku bez rizika ďalších zranení. V októbri sa vrátime v plnej sile na severoamerické turné a čo najskôr sa vrátime aj do Gdaňska,“ uviedla kapela na svojej webovej stránke.

Fotky SABATON na Twitteri

Black metalisti MAYHEM zverejnili novú skladbu s názvom „Worthless Abominations Destroyed“ z chystanej dosky „Daemon“. Tá vychádza 25. októbra prostredníctvom Century Media Records.

Nórska formácia LEPROUS vypustila do sveta videoklip k novej piesni „Below“ z nahrávky „Pitfalls“. Spomínaná novinka vyjde 25. októbra prostredníctvom vydavateľstva InsideOut Music. O réžiu videoklipu sa postaral Dariusz Szermanowicz z produkčného domu Grupa 13.

SLASH ft. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS ponúkajú ďalšiu ukážku z nového DVD „Living the Dream Tour“, tentokrát v podobe skladby „Ghost“. Spomínané DVD má dátum vydania naplánovaný na 20. septembra prostredníctvom vydavateľstva Eagle Vision.

Crossover/thrash metalová úderka MUNICIPAL WASTE vydá 11. októbra prostredníctvom Nuclear Blast Records štvorskladbové EP „The Last Rager“. Pod správou nájdete ukážku v podobe songu „Wave of Death“.

Britskí veteráni ANGEL WITCH oznámili, že 1. novembra im u vydavateľstva Metal Blade Records vyjde nový album „Angel of Light“. Ako ochutnávka z neho poslúži pieseň „Don´t Turn Your Back“.

Deathcoristi FIT FOR AN AUTOPSY natočili nový videoklip k titulnej skladbe z chystaného albumu „The Sea of Tragic Beasts“. Novinka uzrie svetlo sveta 25. októbra vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.