NOVINKY Z TÁBOROV AMORPHIS, MASTODON A MALEVOLENT CREATION

Fíni AMORPHIS ponúkajú nový videoklip. MASTODON sa chystajú nahrávať. Americkí veteráni MALEVOLENT CREATION pracujú na novom albume.
Fíni AMORPHIS majú nový videoklip ku skladbe „The Wanderer“, ktorú nájdete na ich aktuálnom albume „Circle“. Klip režíroval Patric Ullaeus zakladateľ Revolver Film Company, ktorý už predtým spolupracoval s DIMMU BORGIR, LACUNA COIL, IN FLAMES, SONIC SYNDICATE  alebo KAMELOT.  Videoklip nájdete pod novinkami.

V kapele MASTODON naznačili, že na jeseň by mohli začať nahrávať nový materiál. Podľa ich vyjadrení by sa tak mohlo stať v septembri, ale nič nie je isté. Kapelu momentálne zamestnáva európske turné.

Death metaloví veteráni MALEVOLENT CREATION oznámili, že pracujú na nových skladbách pre ich nasledujúci štúdiový album, avšak na ďalšie informácie si budeme musieť ešte počkať. Podľa kapely budú niektoré veci najtvrdšie a najrýchlejšie v ich histórii a samotný album riadne heavy! Budúci mesiac môžete od nich ešte očakávať novú skladbu, ktorú si budete môcť legálne stiahnuť. Ešte pripomíname, že táto kapela vystúpi na tohtoročnom festivale Brutal Assault, keď v line-upe festivalu nahradili SUFFOCATION.