Piatkový blok noviniek: SODOM, 1349, THE DARK ELEMENT či CATTLE DECAPITATION

SODOM vydajú nové EP. THE DARK ELEMENT s novým klipom. 1349, CATTLE DECAPITATION a CULT OF LUNA zverejnili nové skladby.

SODOM

Thrash metalisti SODOM oznámili, že 22. novembra im prostredníctvom vydavateľstva SPV/Steamhammer vyjde päťskladbové EP s názvom „Out of the Frontline Trench“.

SODOM – Out of the Frontline Trench

Black metalisti 1349 sa hlásia o slovo s novou skladbou „Striding the Chasm“ z chystaného albumu „The Infernal Pathway“. Nová doska uzrie svetlo sveta 25. októbra prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Kapela THE DARK ELEMENT, v ktorej pôsobí speváčka Anette Olzon (ex-NIGHTWISH) a gitarista Jani Liimatainen (ex-SONATA ARCTICA, CAIN’S OFFERING) sa prezentuje novým videoklipom k titulnej piesni z chystaného albumu „Songs the Night Sings“. Novinka vyjde 8. novembra u vydavateľstva Frontiers Music Srl.

Deatheri CATTLE DECAPITATION zverejnili nový song „One Day Closer to the End of the World“ z radovky „Death Atlas“, ktorá sa na pulty predajní dostane 29. novembra vďaka labelu Metal Blade Records.

Post metalová formácia CULT OF LUNA vypustila do sveta novú pieseň „Lay Your Head to Rest“ podporenú aj videoklipom. Spomínanú skladbu nájdete na albume „A Dawn to Fear“, ktorý vychádza 20. septembra u Metal Blade Records.