Trináste pokračovanie BelUSA Deathfest prinesie legendárnych BENEDICTION

Dom Kultúry v Beluši opäť otvorí svoje dvere a privíta samotnú legendu BENEDICTION s kultovým spevákom Daveom Ingramom na čele tohto indoor festivalu.

BelUSA Deathfest vol.13
BENEDICTION (Gbr) – death metal
EXOCRINE (Fra) – progressive/technical death metal
MAXIMIZE BESTIALITY (Ger) – slamming brutal death metal
DARKFALL (Aut) – death/thrash metal
SUBURBAN TERRORIST (Sk – Beluša) – death/grind
a ďalší

Sobota 19.10.2019, Beluša – Dom kultúry
Štart: 16:00, vstupné: 18 €

V sobotu 19. októbra sa uskutoční už po 13-krát vynikajúci BelUSA Deathfest. Headlinermi akcie sa stanú kultoví BENEDICTION. Po nedávnom odchode Davea Hunta prichádza do kapely ich staronový hlas Dave Ingram, ktorý naspieval legendárne albumy ako „The Grand Leveller“, „Transcend the Rubicon“ či „Grind Bastard“. Taktiež svojho času bol hlasom aj bájnych BOLT THROWER. Táto legendárna anglická death metalová stálica rozprúdi belušský Dom kultúry.

To nie je z ďaleka všetko. Vašu pozornosť si zaslúžia EXOCRINE, ktorí hrajú progresívny death metal. Ak máte radi košaté štruktúry skladieb, dravý ťah na bránu a inovatívne postupy, títo Francúzi vás dostanú. Fanúšikovia slammingu a brutálneho death metalu poteší meno MAXIMIZE BESTIALITY.

Belušský kulturák bude mať čo robiť, aby odolal týmto zvráteným tónom. Komu sa cnie po thrashovejších postupoch, tomu DARKFALL zahrajú na nôtu, aj keď to celé miešajú s death metalom. Z Česka pricestujú zástancovia agresívneho, ale aj tanečného grindu – MINCING FURY and G.C.o.Q.D..

Z našich domácich končín nám zahrajú death metalisti, zároveň organizátori, SUBURBAN TERRORIST. PERVERSITY, ktorí nám predvedú temnú stránku death metalu a death metalový víchor REALMS OF CHAOS, ktorí kombinujú rýchlosť ORIGIN a majestátnosť MORBID ANGEL. Bude to smrtiacim kovom nabitý večer, ktorý by si nemal vynechať!

FB Event

Plagát ku BelUSA Deathfest

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák – šéfredaktor/Hlukoskop.sk