SAXON nahrávajú 24. album v poradí. ANNIHILATOR a LORDI vydajú ďalšie štúdiovky

SAXON pracujú na novom albume. ANNIHILATOR a LORDI vydajú nové albumy. OBSCURA, CANNABIS CORPSE a ALIA TEMPORA s novými klipmi.

SAXON

Biff Byford, frontman heavy metalovej formácie SAXON oznámil, že kapela začala pracovať na novom a zatiaľ nepomenovanom albume. Práce na bicích a gitarách budú prebiehať v nasledujúcich týždňoch, vokálne linky sú na pláne v januári a februári budúceho roka.

Thrash metalisti ANNIHILATOR oznámili, že 24. januára im prostredníctvom vydavateľstva Silver Lining Music vyjde nový štúdiový album „Ballistic, Sadistic“. Nižšie si môžete vypočuť ochutnávku v podobe skladby „I Am Warfare“.

Fínske monštrá LORDI vydajú 31. januára u AFM Records nový album s názvom „Killection“. Novinka je prezentovaná ako fiktívna kompilácia s piesňami, ktoré by LORDI nahrali od začiatku 70. rokov do polovice 90. rokov.

Progresívni death metalisti OBSCURA natočili nový videoklip k songu „Emergent Evolution“ zo stále aktuálnej dosky „Diluvium“.

Deatheri CANNABIS CORPSE sa prezentujú novým obrazovým materiálom ku skladbe „Dawn of Weed Possession“ z chystanej nahrávky „Nug So Vile“. Tá vyjde 1. novembra u vydavateľstva Season of Mist.

Česká skupina ALIA TEMPORA sa prezentuje novým videoklipom ku piesni „Loser Like Me“ z chystanej novinky. Videoklip sa nahrával v lete na festivale Masters of Rock 2010, kde sa skupina po prvýkrát predstavila na hlavnom pódiu.