NOVÉ SPRÁVY OD VENOM, DECAPITATED A DEATH ANGEL

VENOM sa momentálne nachádzajú v štúdiu, kde nahrávajú nový album. Nový videoklip nahrali Poliaci DECAPITATED. Thrasheri DEATH ANGEL dokončili mix novinky.
Kultová kapela VENOM je v týchto dňoch v štúdiu, kde nahráva ďalší, zatiaľ bezmenný štúdiový album, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka. Bubeník Danny „Danté“ Needham sa k nemu vyjadril: „Nové piesne znejú úžasné, z celého albumu mám skvelý pocit. Povedal by som, že sila tejto kapely pochádza z nášho odhodlania vytvoriť skvelú hudbu a ktorá pochádza z nových nápadov a výziev.“ Needhama doplnil aj líder kapely Cronos: „Verím, že je to VENOM v celej svojej kráse. Songwriting je stále lepší a živé vystúpenia sú viac heavy ako inokedy. Teraz je mi jasné, že všetky zmeny v zostave kapely boli inšpirujúce nájsť správnu cestu bojovníkov. VENOM pokračuje ďalej ako silnejší a nezastaviteľný.

V krátkej dobe nám Poliaci DECAPITATED ponúkajú ďalší videoklip. Tentoraz to je ku skladbe „404“, ktorá pochádza z ich stále aktuálneho albumu „Carnival Is Forever“. Spomínaný klip nájdete pod novinkami.

Kapela DEATH ANGEL dokončila mix nového, zatiaľ bezmenného albumu, ktorého vydanie je stanovené na október a to prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.