LETNÁ SÚŤAŽ S RAVENCLAW: HRAJTE O ICH CD A PROMO PREDMETY

Spoločne s košickou power metalovou skupinou RAVENCLAW sme pre vás pripravili zaujímavú súťaž, ktorá bude trvať počas celého leta! Na jej konci sa dvaja z vás budú môcť tešiť na zaujímavé predmety a darčeky, práve od tejto kapely. Bude však treba zodpovedať na 4 zaujímavé otázky, ktoré vymysleli samotní RAVENCLAW. Na dvoch výhercov bude čakať stále aktuálne CD kapely, kalendár, zapaľovač, zrkadielko a odznak. Súťažné otázky nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej.“
Súťažné otázky:
1, Ako sa volá prvý dlhohrajúci štúdiový album kapely RAVENCLAW?
2, Napíšte, v ktorých krajinách (okrem Slovenska) si táto formácia zahrala koncerty? (Pomôcka: sú to tri krajiny)
3, Napíšte názvy 4 piesní, ktoré sa nachádzajú na prvom singli RAVENCLAW nazvanom „After Tomorrow“.
4, Ako sa volá pieseň RAVENCLAW, ktorá sa objavila na kompilačnom albume časopisu Šrotowisko?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Ravenclaw. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – kompletná adresa, telefón. Bez týchto údajov nebudete zaradený do žrebovania. Správne odpovede posielajte do utorka 3. septembra 2013 do 12. hodiny. Meno výhercov zverejníme o deň neskôr, teda 4. septembra 2013. Výhercov budeme kontaktovať mailom alebo sms a budú zverejnení na našich stránkach.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zaratúvaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.