HAIL OF BULLETS DOKONČILI NOVÝ ALBUM, TURISAS S NOVÝM SONGOM

HAIL OF BULLETS dokončili práce na novom albume. TURISAS zverejnili novú skladbu. Slováci EMBOLISM vydajú nový album. Martinčania DISLOYAL zverejnili video upútavku na aktuálny nový album.
Holandská death metalová kapela HAIL OF BULLETS ohlásila, že dokončili práce na svojom treťom, zatiaľ nepomenovanom štúdiovom albume. Novinka by mala vyjsť v období október/november prostredníctvom Metal Blade Records. Album produkoval Dan Swanö, ktorý predtým pracoval napríklad s EDGE OF SANITY, BLOODBATH alebo NIGHTINGALE.

TURISAS
vydajú 26. augusta nový album „Turisas2013“ a vy si môžete vypočuť skladbu z tejto novinky pod názvom „For Your Own Good“. Túto skladbu nájdete pod novinkami.

Slovenská legenda z Kanianky EMBOLISM vydá čoskoro nový album, ktorý nazvala „Devillumination“. Ako ochutnávku si môžete vypočuť skladbu „Grow The Law“, ktorú nájdete spolu s artworkom pod novinkami.

Martinská kapela DISLOYAL vydala už v marci nový album „Nineth Gate“, ktorý zaiste už viacerí z vás počuli. Na tomto albume je 9 skladieb a kapela zverejnila k tomuto albumu video upútavku, ktorú nájdete TU.