V Lednických Rovniach bude opäť znieť metal, headlinerom Nemci CYTOTOXIN

Jednodňový festival Voices of Death napíše v decembri ďalšiu kapitolu.

Voices of Death

CYTOTXIN (Ger) – death metal
SANATORIUM (Sk) – brutal death metal
SUBURBAN TERRORIST (Sk) – death metal
MINOR (Sk) -death metal
NECROSANCTUM (Sk) – death metal
IMMERSION (Sk) – death metal
ZHOR (Sk) – black metal

Sobota 14.12.2019, Lednické Rovne – Dom kultúry
Štart: 17:00

Z akcie ktorá pôvodne vznikla pre stretnutie malej komunity metalistov sa stala známa, vážená metalová udalosť. Organizácie festivalu sa ako ostatné roky chopila miestna death metalová zostava NECROSANTUM.

Organizátori sľúbili na predšolom ročníku veľkolepú oslavu desiateho pokračovania. Svoj sľub dodržali, a pre jubilejné výročie je pripravený silný line-up, poskladaný ako každý rok primárne z kapiel zameraných na death metal, s blackovou vložkou na záver.

Headlinerom večera budú Nemci CYTOTOXIN. Ich „černobyľský“ rádioaktívny death metalový náklad je brutálny a každý metalista musí zažiť takto silnú nálož naživo.

Na Voices of Death sa bude konať dvojitá oslava. Spolu s 10. výročím udalosti bude oslavovať taktiež žilinská legenda SANATORIUM. Kapela oslavuje v tomto roku 25. výročie.

Akcia sa vždy niesla v rodinnej a priateľskej atmosfére. Podľa slov organizátorov dostali pre tohoročné výročie prednosť skupiny, ktoré sa zasluhujú o udržanie metalovej kultúry v okolí. Preto boli pozvaní SUBURBAN TERRORIST z Beluše (organizátori BelUSA Death fest) a žilinská formácia MINOR (organizátori UG day).

Na akcii ako každý rok vystúpi domáci guľomet ráže NECROSANCTUM. Akciu odštartuje mimoriadne kvalitná a perspektívna zostava IMMERSION. Záver večera bude patriť black metalu, o klinec sa postarajú ZHOR.

FB Event

Plagát ku Voices of Death