BLACK SABBATH VYDAJÚ DVD, ANTHRAX PRACUJÚ NA NOVOM ALBUME

BLACK SABBATH chystajú nové DVD. ANTHRAX začali pracovať na novom albume. DIABOLICAL ponúkajú nový videoklip. EPHEL DUATH vydajú nový album.
Legendárna kapela BLACK SABBATH vydá 26. novembra nové DVD pod názvom „Live… Gathered In Their Masses“. Spomínaný nosič bude obsahovať záznam z dvoch koncertov, ktoré kapela odohrala v austrálskom meste Melbourne v dňoch 29.4. a 1.5.2013 na podporu svojho nového albumu „13“. Pod novinkami nájdete aj ukážku z tohto DVD.

Kapela ANTHRAX oznámila, že v ich tábore začali pracovať na novom albume, ktorý by mal vyjsť v roku 2014. Ich zatiaľ posledná doska „Worship Music“ vyšla v septembri 2011 a v USA sa jej podarilo predať viac ako 100 000 kusov.

Švédi DIABOLICAL natočili nový videoklip ku skladbe „Metamorphosis“, ktorá pochádza z ich novej štúdiovej nahrávky „Neogenesis“, ktorej dátum vydania je stanovený na 27. september. Spomínaný klip nájdete pod novinkami.

Metaloví experimentátori EPHEL DUATH vydajú 19. novembra nový album „Hemmed By Light, Shaped By Darkness“. Na novinke ktorej artwork nájdete nižšie sa bude nachádzať 8 skladieb.