ZAUJÍMAVÉ NOVINKY OD MOTÖRHEAD, DEICIDE ALEBO MASTODON

MOTÖRHEAD ponúkajú skladbu z nového albumu. DEICIDE zverejnili artwork novinky.  MASTODON sa chystajú do štúdia. Zomrel zakladateľ kapely DISSOLVING OF PRODIGY René Krystyn. Paul Speckmann a jeho kapela MASTER vydajú zajtra nový album. Svetlo sveta uzrela nová slovenská skupina FEEL A CURSE, ktorá zverejnila ukážky z debutového EP.
Legendy MOTÖRHEAD vydajú 22. októbra nový album „Aftershock“, z ktorého si na tomto odkaze môžete vypočuť skladbu „Crying Shame“.

Death metaloví neznabohovia DEICIDE zverejnili artwork ich nového albumu „In The Minds Of Evil“, ktorý vyjde 25. novembra. Spomínaný artwork nájdete pod novinkami.

Američania MASTODON by sa mali v novembri zavrieť do štúdia, kde budú nahrávať ďalší, zatiaľ bezmenný štúdiový album.

Smutná správa prišla z Českej Republiky o úmrtí Reného Krystyna, zakladateľa doom metalovej kapely DISSOLVING OF PRODIGY, známejšieho pod prezývkou „Fusaty“. René bol často označovaný ako otec doom metalu v Čechách. Táto osobnosť nás navždy opustila 23. septembra vo veku 39 rokov. Česť jeho pamiatke.

Legendárna death metalová formácia MASTER vydá zajtra (27.9.) nový štúdiový album, ktorý nazvala „The Witchhunt“. Novinka je v poradí dvanástou štúdiovkou a vydá ju label F.D.A. Rekotz.

FEEL A CURSE je nová slovenská death metalová kapela z Liptovského Mikuláša, ktorá nedávno dokončila svoje debutové EP. Dve skladby z tohto EP si môžete vypočuť pod dnešnými novinkami.