Pondelkové novinky: BEHEMOTH, ME AND THAT MAN, ČAD

BEHEMOTH vydajú tour edíciu aktuálneho albumu. ME AND THAT MAN s novým singlom. ČAD nahrali nový klip. SYLOSIS vydajú nový album. WHILE SHE SLEEPS zverejnili novú skladbu.

BEHEMOTH

Poliaci BEHEMOTH oznámili, že pri príležitosti európskeho turné so SLIPKNOT vydajú v januári tour edíciu aktuálneho albumu „I Loved You at Your Darkest“. Toto vydanie bude mať alternatívny artwork od Nicola Samoriho, session z BBC Radio 1 a doteraz nezverejnený dokument „Thou Art Darkest“ mapujúci ich minuloročnú výstavu umenia v Londýne. Album bude dostupný počas koncertov s kapelou SLIPKNOT, skladby z BBC Radio 1 vyjdú 10. januára aj ako EP v digitálnej forme. Nižšie nájdete ochutnávku v podobe piesne „Wolves ov Siberia“ z Maida Vale Studios v BBC.

Alternatívny artwork k „I Loved You at Your Darkest“

Nergal (BEHEMOTH) so svojím bluesovým projektom ME AND THAT MAN vypustil do sveta nový singel „Run with the Devil“, podporený aj videklipom, ktorý je inšpirovaný filmami Quentina Tarantina. V spomínanej skladbe hosťuje Jørgen Munkeby z nórskej formácie SHINING.

Domáca úderka ČAD zverejnila nový videoklip ku piesni „Ľudia smrdia“ z aktuálneho počinu „Zabi ma“.

Death metalistom SYLOSIS vyjde 7. februára u Nuclear Blast Records nový album s názvom „Cycle of Suffering“. Pod správou si môžete vypočuť klipovku „I Sever“.

Metalcoristi WHILE SHE SLEEPS zverejnili nový singel „Fakers Plague“ podporený aj videoklipom.