Robb Flynn nahral pár nových piesní pre MACHINE HEAD a dokončil sólovku. CANNIBAL CORPSE pracujú na novinke

Robb Flynn nezaháľa. CANNIBAL CORPSE, LAMB OF GOD a MACABRE chystajú nové albumy. Anders Odden (SATYRICON) má rakovinu hrubého čreva.

Robb Flynn (MACHINE HEAD)

Robb Flynn z kapely MACHINE HEAD bilancoval uplynulý rok a prezradil, že v ňom okrem iného stihol pre MACHINE HEAD napísať sedem nových skladieb a nahrať sólový album coverov „Robb Flynn & Friends“.

Death metalisti CANNIBAL CORPSE prezradili, že sa pripravujú na vstup do nahrávacieho štúdia, kde budú pracovať na novom a zatiaľ nepomenovanom albume. Zatiaľ posledná radovka „Red Before Black“ vyšla v roku 2017. Miesto po Patovi O’Brienovi zaujal známy producent a hudobník Erik Rutan (HATE ETERNAL).

Kapela LAMB OF GOD zverejnila krátky teaser (TU), ktorý na tento rok predznamenáva príchod nového albumu. Zatiaľ posledná radovka „VII: Sturm und Drang“ im vyšla v roku 2015.

Americká formácia MACABRE sa po dlhých rokoch vrátila k vydavateľstvu Nuclear Blast Records a okrem toho chystá na rok 2020 nový album. Ďalšie detaily zatiaľ nie sú známe.

Anders Odden, známy ako basgitarista kapely SATYRICON, oznámil na svojom Instagrame, že mu bola v októbri diagnostikovaná rakovina hrubého čreva a 6. januára ho čaká operácia.