PAPA ROACH spájajú sily s HOLLYWOOD UNDEAD, v marci prídu na Slovensko

Ďalší veľký koncert prinesie v roku 2020 na Slovensko agentúra Pro Music.

PAPA ROACH (Usa)
HOLLYWOOD UNDEAD (Usa)
ICE NINE KILLS (Usa)

Piatok 6.3.2020, Bratislava – Eurovia Aréna

PAPA ROACH

Sedemnásť rokov po vydaní singlu „Last Resort“ ho rockové rádiá rotujú stále dookola. Autori tejto nu-metalovej hymny boli dvakrát nominovaní na cenu Grammy a absolvovali svetové turné s MARILYNOM MANSONOM či EMINEMOM. Na Slovensku vystúpili v roku 2018 a ich strhujúca šou nadchla preplnený amfiteáter v Seredi. Rozhodli sa preto vrátiť už 6. marca 2020 a prinesú si ako posilu amerických HOLLYWOOD UNDEAD a ICE NINE KILLS.

Názov PAPAROACH sa dá do slovenčiny voľne preložiť ako „Otec šváb“. Tento názov pochádza z prezývky spevákovho nevlastného deda Howarda Williama Roatcha, ktorého kamaráti prezývali Papa Roach. Roatch v roku 1996 spáchal samovraždu a kapela mu venovala pieseň „Roses On My Grave“.

Odvtedy energickí nu-metalisti na čele s frontmanom Jacobym Shaddixom nahrali 10 štúdiových albumov, posledný z nich sa volá „Who do you Trust?“.

V Bratislave vystúpia v Eurovia aréne spolu s čoraz známejšími HOLLYWOOD UNDEAD, ktorých svetové hudobné magazíny prirovnávajú k SLIPKNOT, KORN či LIMP BIZKIT.

Obidve kapely sú známe energickou šou, počas ktorej idú na doraz. Nechajte sa strhnúť koncertom plným hitov ako „Forever“, „Getting Away With Murder“, „Burn“, či „…To be Loved.“

Vstupenky si môžete kúpiť v sieti TicketLive. Organizátor ponúka aj špeciálne VIP balíčky. Máte tak šancu sa osobne stretnúť s kapelou a vidieť dosiaľ nezverejnený dokument o PAPA ROACH.

FB Event

Tlačová správa