NOVÉ KLIPY NATOČILI BLACK SABBATH A KATAKLYSM

Skupiny BLACK SABBATH a KATAKLYSM ponúkajú nové videoklipy. FLESHGOD APOCALYPSE majú vlastné víno! PARADISE LOST a EPHEL DUATH zverejnili nové skladby.
BLACK SABBATH ponúkajú nový videoklip ku skladbe „Loner“, ktorá pochádza z ich aktuálneho a dlho očakávaného albumu „13“. Spomínaný videoklip nájdete pod novinkami.

Aj kanadská kapela KATAKLYSM sa hlási s novým klipom, a to ku skladbe „Elevate“, ktorú nájdete na ich novom albume „Waiting For The End To Come“. Novinka uzrie svetlo sveta 28. októbra. Videoklip nájdete nižšie.

FLESHGOD APOCALYPSE
sa môžu pochváliť vlastnou značkou vína, ktorá je dostupná výhradne len pre európskych fanúšikov. Kapela sa takto rozhodla poďakovať sa svojím fanúšikom a ponúka im červené a biele vína pod názvami „Minotaur“ a „Ariadne“, ktoré majú reprezentovať ich talianske dedičstvo. Pre viac informácii navštívte ich oficiálne stránky. Foto spomínaných vín, nájdete pod novinkami.

PARADISE LOST
zverejnili lyric video ku skladbe „Loneliness Remains“, ktorá sa objaví na ich kompilácii „Tragic Illusion 25 (The Rarities)“. Tá bude obsahovať raritné nahrávky a práve túto novú pieseň.

Metaloví experimentátori EPHEL DUATH vydajú 19. novembra nový štúdiový album „Hemmed By Light, Shaped By Darkness“, z ktorého si pod novinkami môžete vypočuť skladbu „Shaped By Darkness“.