PAPA ROACH a HOLLYWOOD UNDEAD v Bratislave: Ostali už len lístky na sedenie, pozor na falošných predajcov

Na bratislavský koncert PAPA ROACH a HOLLYWOOD UNDEAD zostávajú už len lístky na sedenie!

PAPA ROACH

BRATISLAVA. V sobotu 6. marca 2020 v bratislavskej Eurovia aréne vystúpi americká trojica kapiel PAPA ROACH, HOLLYWOOD UNDEAD a ICE NINE KILLS. Lístky na státie sú už beznádejne vypredané a zostávajú lístky už len na sedenie. Exkluzívny predajca TicketLive.sk varuje fanúšikov, aby nenaleteli falošným predajcom na internete.

„Záujem o koncert je enormný a po lístkoch na státie sa zaprášilo. Na internete však neustále vidíme rôzne ponuky takpovediac anonymných predajcov. Nenechajte sa nimi oklamať! Line-up je luxusný, tak si ho môžete užiť v pohodlí a s dobrým zvukom,“ komentuje situáciu Tomáš Kršňák z TicketLive.sk.

PAPA ROACH patria naživo medzi najenergickejšie kapely a líder Jacoby Shaddix slovenským fanúšikom sľúbil v rozhovore pre rádio Anténa Rock poriadnu šou.

HOLLYWOOD UNDEAD vydali nový album „New Empire: Vol 1“, na ktorom hosťujú aj frontmani z GOOD CHARLOTTE a SLEEPING WITH SIRENS. Album do kapelného zvuku primiešal viac elektroniky a metalových prvkov, recenzie ho hodnotia pozitívne.

ICE NINE KILLS je najmenej známou kapelou tejto trojice, ale pozornosť si získava svojou hororovou šou a videoklipmi plnými krvi. Takto znie poriadny bostonský metalcore.

Lístky na koncert 6. marca 2020 v Bratislave (Eurovia aréna) si môžete kúpiť jedine u exkluzívneho predajcu na www.TicketLive.sk.

Tlačová správa