Ozzy Osbourne nahral dojemný videoklip. Novinky hlásia aj MY DYING BRIDE či TRIPTYKON

OZZY OSBOURNE, MY DYING BRIDE a BENIGHTED s novými klipmi. TRIPTYKON vydajú nový živák. Zmeny v zostave FIREWIND.

Ozzy Osbourne

OZZY OSBOURNE zverejnil nový videoklip ku piesni „Ordinary Man“ s hosťujúcim Eltonom Johnom. Skladba pochádza z jeho rovnomennej štúdiovky vydanej 21. februára. Ide o emóciami nabitý klip, v ktorom sa pozrieme na rôzne zábery z Ozzyho života…

Doom metalisti MY DYING BRIDE natočili nový videoklip ku skladbe „To Outlive the Gods“ z nedávno vydanej dosky „The Ghost of Orion“.

Švajčiari TRIPTYKON vydajú 15. mája prostredníctvom Century Media Records nový živák (CD/DVD) s názvom „Requiem (Live at Roadburn 2019)“. Živák prinesie záznam vystúpenia z festivalu Roadburn z apríla minulého roka. Kapela na ňom prvýkrát odohrala trojdielnu kompozíciu „Requiem“ (podrobnejšie info TU) v kompletnej podobe a to aj s doprovodom holandského orchestra Metropole Orkest.

Beštiálni Francúzi BENIGHTED sa hlásia o slovo s novým obrazovým materiálom k songu „Nails“. Ten pochádza z chystanej radovky „Obscene Repressed“, ktorá má dátum vydania stanovený na 10. apríla u vydavateľstva Season of Mist.

Kapela FIREWIND oznámila, že ich rady opustili gitarista a klávesák Bob Katsionis a spevák Henning Basse. Katsionis sa chce viac venovať práci producenta a Basse opúšťa formáciu kvôli osobným dôvodom, ktoré mu neumožnia ďalej pokračovať. Novým vokalistom sa stal Herbie Langhans (AVANTASIA) a ten už aj stihol nahrať vokály na nový a zatiaľ nepomenovaný album, ktorý vyjde počas tohto roka.