SÚŤAŽ O 1 VOĽNÝ VSTUP NA EVENING FULL OF DARKNESS

Už čoskoro sa v bratislavskom Randal Clube uskutoční zaujímavý večer nazvaný „Evening Full Of Darkness“, na ktorom je hlavným headlinerom večera rumunská kapela SYN ZE SASE TRI. Spoločne s ňou sa bratislavskému publiku predvedú slovenské kapely GALADRIEL, EMPYRION a APRIL WEEPS. Tento výnimočný večer sa uskutoční v utorok 19. novembra o 19. hodine. Jeden z vás si ho môže vychutnať zadarmo. Pripravili sme pre vás spoločne s organizátormi tejto akcie, kapelou GALADRIEL, súťaž o 1 voľný vstup na tento koncert. Až také ľahké to, ale nebude. Musíte najskôr odpovedať správne na tri súťažné otázky, ktoré nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej.“
Súťažné otázky:
1, V ktorom roku vznikla rumunská kapela SYN ZE SASE TRI?
2, Na svojom konte majú títo Rumuni dva albumy. Akou tematikou sú obe nahrávky ovplyvnené? (Pomôcka: nájdete to v tlačovej správe ku koncertu, ktorú sme predčasom zverejňovali aj my).
3, Ktorá z troch supportujúcich slovenských kapiel sa nedostala do finále posledného ročníka Wacken Metal Battle?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Syn Ze Sase Tri. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do piatku 15. novembra do 10. hodiny! Meno výhercu zverejníme ešte v ten istý deň! Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms správu a bude zverejnený na našich stránkach. Zároveň prosíme súťažiacich, aby sa zapojili do súťaže len tí, ktorí naozaj v prípade výhry na ten koncert pôjdu. Ďakujeme za pochopenie.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude započítaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.