EVANESCENCE vydajú nový album tento rok. Mozart v podaní FLESHGOD APOCALYPSE

EVANESCENCE plánujú vydanie ďalšieho albumu. DESTRUCTION vydajú nový živák. FLESHGOD APOCALYPSE nahrali cover od Mozarta. DEF LEPPARD ponúkajú ukážku z nového DVD. Čerstvé správy hlásia aj DEE SNIDER, THE BLACK DAHLIA MURDER, BPMD, HAVOK a NAGLFAR.

EVANESCENCE

Americká formácia EVANESCENCE oznámila, že tento rok vydá nový album s názvom „The Bitter Truth“. Prvý singel „Wasted on You“ zverejní v piatok 24. apríla.

Symfonickí death metalisti FLESHGOD APOCALYPSE nahrali pieseň „Lacrimosa“ od Wolfganga Amadeusa Mozarta.

Thrash metalisti DESTRUCTION vydajú 8. mája v digitálnej forme nový živák „Born to Thrash – Live in Germany“, nahratý na minuloročnom festivale Party San. Kapela taktiež spustila interaktívnu mapu (TU), na ktorej môžu fanúšikovia do 24. apríla označiť miesto ich prvého koncertu DESTRUCTION. Každý, kto sa zúčastní bude uvedený na plagáte, ktorý bude dodávaný s fyzickou verziou albumu. Tá vyjde v limitovanej edícii 17. júla.

Kapela DEF LEPPARD zverejnila ukážku z chystaného DVD/Blu-ray „London to Vegas“ v podobe piesne „Billy’s Got a Gun“. Živák vyjde 29. mája prostredníctvom vydavateľstva Eagle Rock Entertainment a ponúkne vystúpenia z londýnskej O2 arény a záznam koncertu zo Zappos Theater v Las Vegas.

Dee Snider (TWISTED SISTER) prezradil, že v lete vydá nové DVD s názvom „For the Love of Metal Live“. Materiál sa nahrával počas turné k jeho aktuálnej sólovke „For the Love of Metal“.

Hudobný projekt Bobbyho „Blitza“ Ellswortha (OVERKILL), Mikea Portnoya (SONS OF APOLLO, ex-DREAM THEATER), Marka Menghiho (METAL ALLEGIANCE) a Phila Demmela (ex-MACHINE HEAD) s názvom BPMD vydá 12. júna prostredníctvom Napalm Records debutový album „American Made“. Pod správou nájdete prvú ochutnávku v podobe skladby „Toys in the Attic“ pôvodne od AEROSMITH.

Death metalisti THE BLACK DAHLIA MURDER majú nové lyric video ku skladbe „Removal of the Oaken Stake“ z pred pár dňami vydanej dosky „Verminous“.

Thrasheri HAVOK zverejnili nový song s názvom „Fear Campaign“ z albumu „V“, ktorý vyjde 1. mája prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Black metalisti NAGLFAR vypustili do sveta novú skladbu „Cry of the Serafim“ z chystanej nahrávky „Cerecloth“. Tá má dátum vydania stanovený na 8. mája prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.