MANOWAR ZNOVU NAHRAJÚ LEGENDÁRNY ALBUM KINGS OF METAL

MANOWAR oslavujú 25. výročie vydania nahrávky „Kings of Metal“ a pri tejto príležitosti tento album znovu nahrajú a vydajú. Nóri CHROME DIVISION  a Holanďania PROSTITUTE DISFIGUREMENT chystajú nové nahrávky. CROWBAR nahrávajú nový album.
Králi metalu MANOWAR nanovo nahrajú legendárnu nahrávku „Kings of Metal“ z roku 1988, ktorá sa bude volať „Kings Of Metal MMXIV“. Dôvody na znovu nahratie tohto albumu sú jasné. V tomto roku oslavuje tento album 25. výročie a keďže tento album je v diskografii MANOWAR naozaj významným, rozhodla sa ho kapela uctiť takýmto spôsobom. Alebo chcú MANOWAR opäť iba vytiahnuť od fanúšikov nejaké peniaze? Tak, či onak, túto „novinku“ očakávajte na jar budúceho roka.

Nórska kapela CHROME DIVISION, v ktorej pôsobí aj Shagrath (DIMMU BORGIR), vydá 17. januára prostredníctvom Nuclear Blast Records svoj štvrtý štúdiový album „Infernal Rock Eternal“. Na novinke bude 12 skladieb a jeden bonus.

Brutal death metalová kapela PROSTITUTE DISFIGUREMENT vydá 4. februára nový album „From Crotch To Crown“, na ktorom sa bude nachádzať 10 skladieb. Pod dnešnými novinkami si môžete pozrieť aj artwork nového albumu. A nezabudnite, títo Holanďania sa v auguste predstavia na Gothoome.

Sludge metalisti CROWBAR sú momentálne v štúdiu OCD Recording, kde nahrávajú svoj desiaty štúdiový album, ktorý vyjde v roku 2014.