UŽ ZAJTRA ZAŽIJETE DEATH METALOVÝ NÁJAZD NA KOŠICE

EUROPEAN DEFORMITY TOUR II

DEFEATED SANITY (Ger)
PUTRIDITY (Ita)
VOMITOUS (Swe)
MORTALLY INFECTED (Sk)

Sobota 30.11.2013, Košice – Collosseum

Štart: 19:00, vstupné: 10 eur

Na východoslovenskú metropolu sa chystá nájazd, aký sa len tak nevidí!

Na čele tejto brutal death metalovej čaty bude stáť momentálne jedno z najlepších a najrešpektovanejších zoskupení v danom žánri a to nemecké nekompromisné tornádo DEFEATED SANITY. Nemci nedávno vydali nový album „Passages Into Deformity“, ktorý vás zmetie svojím brutálny zvukom, technicky prepracovanou hudbou, šťavnatými slammi a hlavne neuveriteľnou silou!

Z juhu Európy k nám zavítajú talianski drviči kovu – PUTRIDITY. Chalani nezaprú svoje korene a podľa vzoru HOUR OF PENANCE drvia svoj metal v nekompromisných tempách, pri tom nezabúdajú na technickú stránku a celé to okoreňujú  poriadne výlevovým vokálom.

Sever Európy bude zastupovať ešte pomerne mladá, no o to viac brutálnejšia kapela VOMITOUS. Švédi idú nato slammovou cestou, skôr strednotempnou, no o to viac mohutnejšou!

Celé to otvorí zástupca našej scény, priamo z hlavného mesta – MORTALLY INFECTED. Hudba na motíve americkej školy alá DISGORGE, čiže poriadne našlapaná, technická a hlavne brutálna!

Takže, milé death metalovochtivé obecenstvo, takúto špičku žánru tu nemáme každý deň, tak neváhajte a prídite podporiť túto akciu, nech sa nám niečo v podobnom duchu čím skôr zopakuje!

Tlačová správa