SLIPKNOT oslávia výročie debutového albumu špeciálnym streamom. Novinky hlásia aj SICK OF IT ALL alebo FINNTROLL

SLIPKNOT odvysielajú špeciálny stream. WHITECHAPEL a SICK OF IT ALL s novými klipmi. INCANTATION, FINNTROLL, PAIN OF SALVATION a VENOMOUS CONCEPT vydajú nové albumy.

SLIPKNOT

Kapela SLIPKNOT odvysiela dnes (26.6). o 23:00 hod. (SEČ) na stránke Knotfest.com kolekciu záberov „Welcome to Our Neighborhood“, ktoré zachytávajú ich ranné obdobie, prvé koncerty a podobne. Týmto špeciálnym streamom oslávia 21. výročie od vydania ich debutovej dosky „Slipknot“.

Hardcorová úderka SICK OF IT ALL sa prezentuje novým videoklipom, do ktorého zahrnula svojich fanúšikov. Klip je ku skladbe „Bull´s Anthem“ s hosťujúcimi Chuckom Raganom (HOT WATER MUSIC) a Timom McIlrathom (RISE AGAINST).

Folkáči FINNTROLL hlásia, že nový album „Vredesvävd“ im vyjde 18. septembra a nie 14. augusta, ako bolo pôvodne avizované. Novinka, o ktorej vydanie sa postará Century Media Records, ponúkne 10 skladieb.

Švédi PAIN OF SALVATION oznámili, že 28. augusta im prostredníctvom vydavateľstva InsideOut Music vyjde nová štúdiovka s názvom „Panther“. Nižšie nájdete aj trailer.

Deathcoristi WHITECHAPEL majú nový videoklip k songu „Doom Woods“ z aktuálnej nahrávky „The Valley“.

Death metaloví veteráni INCANTATION vydajú 21. augusta prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records nový album „Sect of Vile Divinities“. Ako ochutnávka nech poslúži skladba „Propitiation“ podporená aj lyric videom.

Grind/punková formácia VENOMOUS CONCEPT vydá 28. augusta prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist nový album „Politics Versus the Erection“. Pod správou si môžete vypočuť prvú ochutnávku v podobe songu „Lemonade“.