MEGADETH ZAČNÚ V LETE NAHRÁVAŤ NOVÝ ALBUM

MEGADETH začnú v lete nahrávať ďalší album. CARNIFEX chystajú nový album. LEGION OF THE DAMNED a FATES WARNING zverejnili čerstvé klipy. Mitch Harris (NAPALM DEATH) vydá debutový album so svojim projektom MENACE.
Dave Mustaine spolu so svojimi kolegami z kapely MEGADETH nebudú zaháľať a už v lete 2014 sa zavrú do štúdia, kde začnú nahrávať nový štúdiový album.

Kapela CARNIFEX vydá 7. marca prostredníctvom Nuclear Blast Records nový štúdiový album „Die Without Hope“. Na novom albume sa bude nachádzať 10 skladieb.

LEGION OF THE DAMNED ponúkajú v krátkej dobe ďalší nový videoklip, konkrétne ku skladbe „Doom Priest“ z ich chystaného albumu „Ravenous Plague“, ktorý vyjde 7. januára. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Američania FATES WARNING natočili nový videoklip ku skladbe „Firefly“, ktorý pochádza z ich nového albumu „Darkness In A Different Light“. Klip nájdete pod novinkami.

Gitarista NAPALM DEATH Mitch Harris vydá 14. marca debutový album „Impact Velocity“ svojej kapely MENACE. Na albume nájdete také mená ako Derek Roddy (bicie), Fred Leclercq (basa), Nicola Manzan (husle, violončelo, viola) či Shane Embury (basgitara). MENACE je projekt, ktorý ide naprieč žánrami a fanúšikovia majú podľa Harrisových slov očakávať neočakávané.