JORDISON POPIERA ODCHOD ZO SLIPKNOT, SABATON NAHRÁVAJÚ

Joey Jordison tvrdí, že zo SLIPKNOT neodišiel. SABATON začali nahrávať nový album. GORGOROTH dokončili nahrávanie. MALIGNANT TUMOUR majú nový klip. Slováci SURGICAL DISSECTION ukončili aktívnu činnosť.
Kapela SLIPKNOT vydala 12.decembra vyhlásenie, že bubeník Joey Jordison už nie je členom kapely. Po dlhšom čase sa k tomuto vyjadril aj sám Jordison, ktorý tvrdí niečo iné: „Pre mojich fanúšikov, priateľov a spoločníkov… Chcel by som začať nový rok riešením nedávnych zvestí a špekulácií ohľadom môjho odchodu zo SLIPKNOT. Chcem aby bolo jasné, že zo SLIPKNOT som neodišiel. Táto kapela bola mojim životom posledných 18 rokov a nikdy by som neopustil ju alebo mojich fanúšikov. Táto správa ma šokovala rovnako, ako vás všetkých. Aj keď je toho veľa, čo by som chcel povedať, musím mlčať ohľadom ďalších podrobností. Chcel by som vám všetkým poďakovať za vašu neochvejnú lásku a podporu a prajem každému šťastný a zdravý Nový rok."

Švédi SABATON včera vstúpili do štúdia, kde začali nahrávať ďalší štúdiový album. Na ďalšie informácie si však ešte budeme musieť počkať.

GORGOROTH hlásia, že dokončili nahrávanie nového albumu „Instinctus Bestialis“, ktorý vyjde niekedy v lete tohto roka. Tento mesiac sa bude novinka mixovať.

Česká skupina MALIGNANT TUMOUR natočila nový videoklip ku skladbe „At Full Throttle“, ktorá pochádza z ich aktuálneho albumu „Overdose & Overdrive“.

Prinášame vám aj nečakanú správu. Slovenská kapela SURGICAL DISSECTION ukončuje po 20 rokoch svoju aktívnu činnosť. Toto sa píše v ich oficiálnom vyhlásení: „Ahojte, nový rok 2014 začíname/končíme smutnou správou… kapela SURGICAL DISSECTION po defacto 20 rokoch fungovania, UKONČUJE svoju ČINNOSŤ !! Naša cesta sa zavŕšila a my sme v pozícii, kedy už nemáme potrebu pokračovať ďalej. „Dopomohli“ k tomu aj mnohé okolnosti… Chceme sa čo najpokornejšie poďakovať všetkým fans, ktorí nás kedy podporili. ĎAKUJEME vám, priatelia! Ak budete mať záujem o naše CD, napíšte, sú stále k dispozícii. Zatiaľ sa majte krásne, ostávame s pozdravom Martin, Janči, Fajo a Pišta.