THRASH-DEATH METAL MASSACRE VO FEBRUÁRI V RUŽOMBERKU

THRASH-DEATH METAL MASSACRE

VENDETA (Sk – Martin) – thrash metal
GRASSITY (Sk – Stropkov) – death metal
CELLS (Sk – Nesluša) – thrash metal

Sobota 22.2.2014, Ružomberok – Nové Korzo

Štart: 20:00, vstupné: ZADARMO

Martinská thrash metalová kapela VENDETA vás pozýva na skvelé podujatie „Thrash-death metal massacre“. V útulnom prostredí známeho ružomberského podniku Nové Korzo na vaše sluchovody zaútočia tieto spolky:

CELLS
Známa thrashová záležitosť z dediny so silnou metalovou komunitou Nesluša. Vznikli v roku 2001 a napriek tomu, že zatiaľ nezverejnili veľa nahrávok, ich vystúpenia fakt stoja zato.

GRASSITY
Death metalisti, špička stropkovskej scény. Od vydania ich skvelého EP Genocide koncertujú po celej republike a už navštívili aj našich západných susedov (Brno).

VENDETA
Mladý spolok z Martina. Na ich bandzone profile si môžete vypočuť skladby, ktoré sa objavia na ich debutovom albume, ktorý bude čoskoro vydaný.  O svojej tvorbe hovoria: ,,Svojou tvorbou sa snažíme udržať pri živote poctivý thrash metal, o ktorom sme presvedčení, že aj napriek tomu, že medzi mnohými mladými fanúšikmi metalu, prevažujú skôr modernejšie kapely metalového žánru, má Thrash metal rozhodne stále čo povedať a nájde si cestu aj k mladším poslucháčom!“

A pozor. Vlez bude úplne free !!!

Tlačová správa