KATAKLYSM zmenili bubeníka. NAPALM DEATH a SÓLSTAFIR nahrali nové videoklipy

Zmena v zostave KATAKLYSM. NAPALM DEATH, FINNTROLL, DEEP PURPLE, SÓLSTAFIR a DROPDEAD s novými klipmi. OVERKILL sa chystajú do štúdia. KILLER BE KILLED vydajú nový album. Novinky aj od AUTOPSY a PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS.

KATAKLYSM

Death metalisti KATAKLYSM oznámili, že ich rady opustil bubeník Oli Beaudoin. Kapela oznámila už aj meno nového člena, stal sa ním James Payne (ex-HOUR OF PENANCE). „Chceli by sme sa Olimu poďakovať za prácu na posledných štyroch albumoch a za jeho profesionalitu na koncertných pódiách. Prajeme mu všetko dobré v jeho budúcom snažení,“ píše sa na facebookovej stránke kapely.

Grinderi NAPALM DEATH nahrali nový videoklip k songu „A Bellyful of Salt and Spleen“ z chystanej dosky „Throes of Joy in the Jaws of Defeatism“. Tá vychádza 18. septembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Islanďania SÓLSTAFIR sa pripomínajú animovaným videoklipom ku piesni „Drýsill“ z novinky „Endless Twilight of Codependent Love“. Album vychádza 6. novembra prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Thrasheri OVERKILL sa 14. septembra odoberú do nahrávacieho štúdia, kde budú pracovať na novom a zatiaľ nepomenovanom albume.

Superskupina KILLER BE KILLED vydá 20. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records nový album s názvom „Reluctant Hero“. Pod správou si môžete vypočuť prvý singel „Deconstructing Self-Destruction“.

Kapela FINNTROLL natočila nový videoklip ku skladbe „Mask“ z albumu „Vredesvävd“. Ten má dátum vydania stanovený na 18. septembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Veteráni DEEP PURPLE sa prezentujú novým obrazovým materiálom k piesni „Nothing at All“ z aktuálnej štúdiovky „Whoosh!“.

Kapela PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS oznámila, že 13. novembra jej prostredníctcom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový album „We´re the Bastards“. Nižšie si môžete vypočuť skladbu „Son of a Gun“ podporenú aj videoklipom.

Americká úderka DROPDEAD sa hlási o slovo s novým klipom k songu „Abattoir of Pain“ z bezmenného albumu, ktorý im vyjde 25. septembra prostredníctvom vydavateľstva Armageddon Label.

Death metaloví veteráni AUTOPSY vydajú 30. októbra prostredníctvom vydavateľstva Peaceville Records svoj prvý live album „Live in Chicago“. Materiál sa nahrával 7. marca 2020 v Reggie’s Rock Club, kde zahrali aj úplne novú skladbu „Maggots in the Mirror“.