Poriadna nálož noviniek: MACHINE HEAD, ALICE COOPER, VOLBEAT, DARK TRANQUILLITY a ďalší

MACHINE HEAD, ALICE COOPER, BENEDICTION a FIVE FINGER DEATH PUNCH s novými klipmi. VOLBEAT vydajú nový živák. DARK TRANQUILLITY, HYPNOS, PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS, HJELVIK a MACABRE zverejnili nové skladby. SIX DEGREES OF SEPARATION vydajú nový album.

MACHINE HEAD

Kapela MACHINE HEAD natočila nový videoklip k akustickej verzii skladby „Circle the Drain“. Pôvodná verzia piesne vyšla vo februári tohto roka a Robb Flynn ju označil ako anti-valentínsku.

ALICE COOPER reaguje na blížiace sa prezidentské voľby v USA a tak nahral nový videoklip k piesni „Elected“ z albumu „Billion Dollar Babies“ z roku 1973.

Dánska formácia VOLBEAT vydá 27. novembra prostredníctvom vydavateľstva Republic Records nový živák „Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland“. Ten ponúkne záznam z nemeckej časti turné, k albumu „Rewind, Replay, Rebound“. Živák bude dostupný k streamovaniu a stiahnutiu cez digitálne platformy. Nižšie si môžete pozrieť ukážku v podobe skladby „Cheapside Sloggers“.

Švédi DARK TRANQUILLITY vypustili do sveta novú skladbu „Identical to None“ z albumu „Moment“. Ten má dátum vydania stanovený na 20. novembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Death metalisti BENEDICTION natočili nový obrazový materiál k songu „Iterations of I“ z čerstvej štúdiovky „Scriptures“.

Američania FIVE FINGER DEATH PUNCH majú nový, sociálno-kritický videoklip, ku skladbe „Living the Dream“ z aktuálnej dosky „F8“.

Death metalisti HYPNOS majú vonku lyric video k novej skladbe „Plunged into Cacophony/Procession to Babylon“. Spomínaný song pochádza z albumu „The Blackcrow“, ktorý vyjde 30. októbra prostredníctvom vydavateľstva Einheit Produktionen.

PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS zverejnili lyric video k novej piesni „Bite My Tongue“ z chystaného albumu „We´re the Bastards“. Novinka vychádza 13. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Projekt HJELVIK, ktorého ústrednou postavou je Erlend Hjelvik (ex-KVELERTAK), zverejnil novú skladbu „Helgrinda“. Pieseň pochádza z debutového albumu „Welcome to Hel“, ktorý vyjde 20. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Zabijaci MACABRE sa hlásia o slovo s novým songom „Your Window Is Open“, podporeným aj videoklipom. Nový album s názvom „Carnival of Killers“ vyjde 13. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Českej formácii SIX DEGREES OF SEPARATION vyjde koncom tohto mesiaca v poradí siedmy štúdiový album „Old Dogs“ (vychádza u Metal Gate). Pod správou nájdete aj prvú ochutnávku v podobe skladby „Common Aim Ltd“.