Halford o novom albume JUDAS PRIEST: Bude ďalším míľnikom. Novinka ASPHYX bude o entite pohlcujúcej planéty

Novinka od JUDAS PRIEST má byť zúrivá. ASPHYX vydajú nový album. NERVOSA ponúka náhľad na proces nahrávania nového albumu. VISIONS OF ATLANTIS zverejnili ukážku z nového živáku. DRACONIAN a SACRED REICH s novými klipmi.

Rob Halford.

Rob Halford sa rozrozprával o chystanom albume JUDAS PRIEST. „Za mesiac máme v priemere tri až štyri stretnutia, kedy píšeme nový materiál a ten je neskutočné zúrivý. Tá energia prichádza najmä od Richieho Faulknera. Niektoré jeho riffy a jadro piesní sú úplne zabijácke. V niektorých skladbách cítim prvky albumu „Painkiller“. Nech už sa bude ten album volať akokoľvek a kedykoľvek bude vydaný, pre JUDAS PRIEST to bude ďalší veľký metalový míľník,“ vyjadril sa v rozhovore pre Talking Metal.

Holandská death/doom metalová formácia ASPHYX oznámila, že 22. januára jej prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records vyjde nový album s názvom „Necroceros“. „Po troch predchádzajúcich nahrávkach sme si veľmi dobre uvedomovali, že štandard musí byť neskutočne vysoko. Pri rozmanitosti, surovosti, brutalite a dynamike každej novej piesni, sme si boli stopercentne istí, že ideme správnym smerom. „Necroceros“ bol už pracovný názov, ktorý som predstavil. Ide o myšlienku sci-fi entity, existujúcej iba na pohltenie planét, premieňajúcej vesmíry na bezvýznamné prázdnoty,“ vyjadril sa v tlačovej správe frontman Martin Van Drunen.

Obal k novému albumu „Necroceros“ od ASPHYX

Kapela NERVOSA zverejnila prvú časť z dokumentárnej série, ktorá mapuje zákulisie nahrávania nového albumu „Perpetual Chaos“. Ten má dátum vydania stanovený na 22. januára prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Doom metalisti DRACONIAN nahrali nový videoklip ku skladbe „Sleepwalkers“ z dnes (30.10.) vydanej štúdiovky „Under a Godless Veil“.

Melodici VISIONS OF ATLANTIS zverejnili ukážku z dnes (30.10.) vydaného DVD/Blu-ray „A Symphonic Journey to Remember!“ v podobe piesne „Wanderers“.

Thrasheri SACRED REICH natočili nový videoklip k songu „Something to Believe“ z aktuálnej dosky „Awakening“.