Novinkový blok: WITHIN TEMPTATION, KREATOR, ARMORED SAINT, DEFTONES a ďalší

WITHIN TEMPTATION a ARMORED SAINT s novými klipmi. KREATOR vydajú zberateľský box-set. DEFTONES znovu vydajú album „White Pony“. BODOM AFTER MIDNIGHT našli vydavateľstvo. Novinky hlásia aj DEBUSTROL, ARCHITECTS, CRO-MAGS a LOVE AND DEATH.

WITHIN TEMPTATION

Holanďania WITHIN TEMPTATION natočili nový videoklip k singlu „The Purge“. „Hlavnou témou skladby je sebareflexia, Ide o voľby, aké každý z nás v živote urobí. Aký život budete viesť, aké politické rozhodnutia urobíte – všetko, čo v živote urobíte, všetky veľké rozhodnutia, majú určitý vplyv aj na ľudí okolo vás. Ideme jednou cestou a veľa iných ciest vylúčime. A to má niekedy tiež vplyv na životy iných, a musíte sa s tým v určitom bode svojho života vyrovnať,“ vyjadrila sa Sharon Den Adel pre web Rock Antenne.

Nemeckým thrash metalistom KREATOR vyjde 26. februára prostredníctvom vydavateľstva Noise Records vinylový deluxe box-set s názvom „Under the Guillotine: The Noise Records Anthology“ obsahujúci prvých šesť albumov, demo kazetu „End of the World“ a DVD s dokumentom, dvoma doteraz nevydanými audio živákmi a remixom „Live In East Berlin 1990“ od Andyho Sneapa. Chýbať nebudú ani raritné fotky, texty či USB kľúč.

Kapela ARMORED SAINT sa hlási o slovo s novým videoklip ku skladbe „Never You Fret“ z aktuálneho albumu „Punching the Sky“.

Americkej formácii DEFTONES vyjde 11. decembra prostredníctvom vydavateľstva Reprise/Warner Records remixovaná verzia albumu „White Pony“, tentokrát však s názvom „Black Stallion“. Stane sa tak pri príležitosti 20. výročia od pôvodného vydania. Nižšie nájdete ochutnávku v podobe skladby „Teenager“ v remixe od Roberta Smitha.

Fíni BODOM AFTER MIDNIGHT podpísali celosvetovú zmluvu (okrem Japonska) s vydavateľstvom Napalm Records. Kapela vznikla začiatkom tohto roka na troskách CHILDREN OF BODOM, keď Alexi Laiho k sebe prizval gitaristu Daniela Freyberga (ex-CHILDREN OF BODOM), bubeníka Waltteri Väyrynena (PARADISE LOST), basgitaristu Mitja Toivonena (ex-SANTA CRUZ) a koncertného klávesáka Lauriho Salomaa.

Thrasheri DEBUSTROL zverejnili ukážku z nového DVD „33 let Antikrista“ v podobe skladby „Vraždící kov“. Materiál sa nahrával 20. februára tohto roka počas koncertu v Paláci Akropolis. Bonusom bude aj deväť videoklipov natočených k zatiaľ poslednej doske „Válka“. K dispozícii bude aj bonusové CD, ktoré ponúkne raritné unplugged vystúpenie z Antosh Pubu. Vydanie je naplánované na 6. decembra.

Kapela ARCHITECTS vydá 26. februára prostredníctvom vydavateľstva Epitaph Records nový album „For Those That Wish to Exist“. Pod správou si môžete vypočuť klipovku „Black Lungs“.

Newyorská formácia CRO-MAGS má nový obrazový materiál k songu „2020“ z rovnomenného EP, ktoré vyjde 11. decembra (v digitálnej forme) prostredníctvom vydavateľstva Arising Empire.

Projekt Briana „Head“ Welcha (KORN) s názvom LOVE AND DEATH sa prezentuje novým videoklipom ku skladbe „Down“. Tá je súčasťou chystanej nahrávky „Perfectly Preserved“, ktorá vyjde 12. februára prostredníctvom vydavateľstva Earache Records.