NO CONTROL posielajú dávku koncertnej atmosféry. NASUM zverejnili raritky, BRUTE pripravujú nový album

NO CONTROL majú nový klip. NASUM zas raritný materiál. BRUTE sústreďujú pozornosť na nový album. Nové EP ORIGIN OF INFINITY je dostupné v online svete.

NO CONTROL

http://www.valhalla.sk/wp-content/uploads/2020/04/nocontrol1.jpg

Slovenská skupina NO CONTROL pripravila pre svojich fanúšikov nový videoklip ku piesni „Tajný príbeh“. Klip zdobia zábery z doby, keď sa mohlo ešte bezpečne koncertovať. Kapela predskakovala v MMC skupine BULLET FOR MY VALENTINE. „Posielame Vám poriadnu dávku koncertnej atmosféry ktorú sme s vami zažili a veľa pozitívnej energie!,“ napísala skupina o videoklipe na svojom facebooku. Mimochodom, obrazový materiál mal premiéru 2.1. 2021 o 21:21 hod. My ešte dodáme, že spomínaný song sa nachádza na aktuálnom albume „To svet nevidel“.

Grindcorová legenda NASUM zverejnila (NA TOMTO ODKAZE) dve nahrávky zo skúšobne. Prvá predstavuje surový materiál na album „Inhale/Exhale“ a druhá na dosku „Helvete“.

Aj napriek nie príliš optimálnym podmienkam a neustálej smole na stabilnú zostavu sa kapela BRUTE aktuálne sústredí na nový štúdiový album. „Ohľadom albumu niet čo tajiť. Z kapely odišli traja ľudia, ale toto nás nebrzdí. Všetko dookola brzdí korona, inak by už bol album nahratý. Bicie na album sú už trištvrte roka hotové. Nahral nám ich profesionálny bubeník z Poľska Krzysztof Klingbein. Podľa týchto bicích so spevákom skúšame. Ja hrám gitary už odzadu. Namaká sa frázovanie a šup do štúdia. Rátam na jar, ak prikývne štúdio s ohľadom na koronavírus. Gitary a basu budem nahrávať sám a texty som tiež robil sám, vlastne ako vždy. Cover a booklet sú ešte v štádiu výroby, keďže teraz máme viac času. Album by mohol vyjsť niekedy v lete prostredníctvom vydavateľstva Immortal Souls Productions. Kvôli obmedzeniam okolo vírusu to neviem detailnejšie upresniť,“ vyjadril sa pre náš web frontman skupiny Štefan Tokár.

Formácia ORIGIN OF INFINITY zverejnila čerstvé EP „Ocvltism“ na YouTube a Bandcampe. EP vyjde ako jednostranový 12-palcový vinyl v limitovanom náklade 100 ks.