ČAD plánujú v lete nahrať ďalší album. WHITESNAKE oslavujú bluesový zvuk

ČAD pracujú na nových skladbách. WHITESNAKE oslavujú bluesový zvuk. FLOTSAM AND JETSAM dokončujú nový album. Greg Puciato a FUCK THE FACTS s novými klipmi. PAČESS vydajú nový album.

ČAD

Svätojurská úderka ČAD využíva aktuálnu bezkoncertnú situáciu na tvorbu nových skladieb. Momentálne majú hotových päť zásekov a na leto plánujú nahrávanie.

WHITESNAKE oslavujú bluesový zvuk, ktorý ich inšpiroval počas kariéry v novej kolekcii, ktorá bude obsahovať remixované a remasterované verzie najlepších blues-rockových skladieb skupiny. „The Blues Album“ vyjde 19. februára. Novinka je ukončením trilógie „Red, White and Blues“ – série kompilácií podľa hudobných tém. Najskôr to odštartoval album „Love Songs (red)“ a potom prišiel na rad „The Rock Album (white)“.

Kapela FLOTSAM AND JETSAM má až na pár drobností hotový nový album. Prvú ochutnávku z neho očakávajte niekedy vo februári. Vydanie je naplánované na koniec jari/začiatok leta.

Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN) nahral nový videoklip k piesni „Don´t Wanna Deal“ pochádzajúcej z nahrávky „Fuck Content“.

Grindcoristi FUCK THE FACTS sa prezentujú novým videoklipom k songu „Dropping Like Flies“ z aktuálnej dosky „Pleine Noirceur“.

Česká formácia PAČESS vydá na jar prostredníctvom vydavateľstva Slovak Metal Army nový album s názvom „Poupě“. Novinka ponúkne 7 skladieb.