MOONSPELL, NERVOSA a EKTOMORF s čerstvými klipmi. DEMONIC-EYED a STABBED zverejnili nové videá

NERVOSA a EKTOMORF s novými klipmi. MOONSPELL, AUGUST BURNS RED a ARCHITECTS zverejnili nové skladby. Slovenské kapely DEMONIC-EYED a STABBED s novými videami.

MOONSPELL

Portugalci MOONSPELL zverejnili klipom podporenú novú skladbu „All or Nothing“ z chystanej nahrávky „Hermitage“. Tá má dátum vydania stanovený na 26. februára prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Ženská thrashová formácia NERVOSA natočila nový videoklip ku skladbe „Under Ruins“ z dnes (22.1.) vydanej štúdiovky „Perpetual Chaos“.

Maďarskí thrasheri EKTOMORF sa hlásia o slovo s novým videoklipom k piesni „Smashing the Past“ z dnes (22.1.) vydanej dosky „Reborn“.

Metalcoristi ARCHITECTS zverejnili novú skladbu „Dead Butterflies“, ktorú podporili aj obrazovým materiálom. Spomínaná skladba je súčasťou nového albumu „For Those That Wish to Exist“. Ten vychádza 26. februára prostredníctvom vydavateľstva Epitaph Records.

Zvolenská skupina DEMONIC-EYED zverejnila v magický dátum (21.1.2021) nové lyric video, ktoré spravili na pieseň „Foxy“ z ich druhej štúdiovky „2“.

Košičania STABBED zverejnila tzv. lockdown karaoke verziu ich songu „Raz, dva, tri, zomri!“, ktorá sa nachádza na ich aktuálnom EP „Irena“.

Americká formácia AUGUST BURNS RED vypustila do sveta nový singel „Standing in the Storm“. Novinku dopĺňa aj čiastočne animovaný videoklip. „Skladba je o boji za niečo, čo je pre vás dôležité, a o znášaní ťažkostí, ktoré s týmto bojom prichádzajú,“ uvádza v tlačovej správe gitarista JB Brubaker.