Hellfest opäť zrušený, jeho budúcnosť je ohrozená. THE GATHERING pracujú na novom albume

Gigantický festival Hellfest vo Francúzsku nebude ani tento rok. THE GATHERING pracujú na novom albume. HALESTORM nahrali cover skladbu do dokumentárneho filmu. THE OFFSPRING vydajú desiatu štúdiovku. BATUSHKA vydá nové EP. ARCHITECTS majú nový videoklip.

Vstupná brána k festivalu Hellfest. Zdroj: Wikiwand

Organizátori gigantického hudobného festivalu Hellfest vo Francúzsku oznámili už vo teraz februári, že sa opäť neuskutoční. Festival mal prebehnúť od 18. do 20. júna v Clissone. Podujatie by sa malo napokon uskutočniť až v roku 2022. Francúzska vláda pritom povolila konanie festivalov, avšak s účasťou len do 5 000 sediacich ľudí a dodržiavaním rozostupov. „Neistota ohľadom pandemickej situácie a najnovšie vládne nariadenia nás nútia zrušiť Hellfest v roku 2021. Nedokážeme si predstaviť usporiadať náš festival pre 5000 sediacich fanúšikov, ktorí by boli náhodne vybratí zo 60 000 držiteľov trojdňových vstupeniek. To by bolo kacírstvo. Nechcem však viniť vládu. Sme si dobre vedomí, že zdravotná situácia si vyžaduje, aby sme boli všetci opatrní. Tieto opatrenia sú viacmenej rovnaké ako vlani, čo bude mať za následok mŕtve leto pre festivaly a kultúru všeobecne,“ uviedli v oficiálnom vyhlásení organizátori Hellfestu a dodali: „Budúcnosť festivalu je v ohrození. Opäť bude záležať na vašej solidarite dôvere, ktorá nás cez túto búrku, dúfajme, že dostane.“

Holandská formácia THE GATHERING pracuje po dlhšom období na novom albume. „Máme pomerne veľa materiálu a rozhodli sme sa opäť spolupracovať s producentom Attie Bauwom. Poznáme ho celkom dobre a je to náš priateľ. S týmto materiálom je dobré mať producenta a nerobiť všetko svojpomocne. Nahrali sme takmer všetko. Ostávajú ešte vokály a nejaké veci, takže ešte nie sme hotoví. Je to ale veľké dobrodružstvo. Vírus pokračuje, ale chceme to vydať tento rok a zameriavame sa na obdobie po lete,“ vyjadril sa bubeník Hans Rutten v rozhovore pre Underground´s Voice. Ešte dodáme, že zatiaľ posledný album „Afterwords“ vydali v roku 2013.

Kapela HALESTORM sa hlási o slovo s cover skladbou „Long Live Rock“ od THE WHO. Pieseň bola nahratá pre potreby dokumentárneho filmu „Long Live Rock…Celebrate the Chaos“, ktorý bude mať premiéru 12. marca.

Známa punk rocková kapela THE OFFSPRING oznámila, že 16. apríla vydá desiaty štúdiový album nazvaný „Let The Bad Times Roll“ prostredníctvom labelu Concord Records. Novinka bude obsahovať 12 skladieb. Američania zverejnili ochutnávku v podobe rovnomennej piesne „Let The Bad Times Roll“.

Poliaci BATUSHKA (verzia Bartłomieja Krysiuka) vydajú 19. marca prostredníctvom vydavateľstva Witching Hour Productions nové EP „Царю Небесный / Carju Niebiesnyj“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe skladby „Письмо IV / Pismo IV“.

Metalcoristi ARCHITECTS majú nový videoklip ku skladbe „Meteor“ z chystaného albumu „For Those That Wish to Exist“. Ten vychádza 26. februára prostredníctvom vydavateľstva Epitaph Records.

А я знаю как найти правильную ссылку на гидру по этому поделюсь с вами и зеркалом и официальной ссылок на hydraruzxpnew4af не работает ссылка гидры