Nergal spustil zbierku proti obvineniam z rúhačstva. CANNIBAL CORPSE a MOONSPELL s novými klipmi

Nergal (BEHEMOTH) má už plné zuby stíhania za poškodzovanie „náboženského cítenia“. CANNIBAL CORPSE, MOONSPELL a EINHERJER s novými klipmi. Zomrel basgitarista kapely DEEZ NUTS. ALESTORM vydajú nový živák. VANAHEIM zverejnili lyric video.

Adam Darski alias Nergal

Adam Darski alias Nergal z kapely BEHEMOTH spustil finančnú zbierku „Ordo Blasfemia“ na potlačenie súčasných a budúcich stíhaní umelcov, ktorí nie sú v súlade s náboženskými zákonmi Poľska. „Už viac ako dekádu som konfrontovaný mnohými pokusmi o trvalé zničenie mojej kariéry na základe toho, že som poškodil „náboženské cítenie“. Znie to absurdne a ubezpečujem vás, že to tak aj je. Mnoho poľských umelcov bolo na vlastné náklady odvlečených do súdnych siení, aby sa bránili proti nezmyselným zákonom o rúhaní, ktoré vydali archaickí politici. Ich zámerom je cenzurovať každého, kto nedodržiava zastaralé a náboženské zákony našej krajiny. Nastal čas, aby sa poľskí umelci bránili. Pridajte sa k nám v Ordo Blasfemia. Vaše príspevky pomôžu financovať právnu výzvu na zmarenie súčasných a prichádzajúcich trestných stíhaní. Sme umelci a naša práca si vyžaduje slobodu prejavu. Svoje vlastné bitky zvádzam už viac ako desať rokov…, teraz uvidia, že nie som sám,“ uvádza Nergal v oficiálnom vyhlásení. Ak chcete na tento boj prispieť, klikajte SEM.

Death metalisti CANNIBAL CORPSE sa hlásia o slovo s novým videoklipom ku skladbe „Inhumane Harvest“ z chystanej dosky „Violence Unimagined“. Tá má dátum vydania stanovený na 16. apríla prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records.

Portugalci MOONSPELL natočili nový videoklip k piesni „The Hermit Saints“ z dnes (26.2.) vydanej štúdiovky „Hermitage“.

Vikingovia EINHERJER majú nový animovaný klip ku skladbe „West Coast Groove“ z dnes (26.2.) vydanej nahrávky „North Star“.

Vo veku 35 rokov zomrel Sean Kennedy, basgitarista rap metalovej kapely DEEZ NUTS. Aj keď verejne nie je potvrdená príčina smrti, austrálsky web Tone Deaf tvrdí, že hudobník spáchal samovraždu.

Piráti ALESTORM vydajú 28. mája prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nové DVD/Blu-ray „Live in Tilburg“. Pôjde o záznam koncertu, ktorý odohrali 17. marca 2019 v koncertnej sieni Poppodium 013 v holandskom meste Tilburg.

Ćeská vikingská smečka VANAHEIM vydala nový singl z připravovaného alba. Skladba „Za obzor“ je doprovázena originální malbou od dvorního malíře kapely. Připravované album bude výjimečné nejen po hudební stránce, ale také tím, že každou skladbu bude doprovázet právě originální malba. – Tlačová správa

А я знаю как найти правильную ссылку на гидру по этому поделюсь с вами и зеркалом и официальной ссылок на hydraruzxpnew4af не работает сайт гидра