SATYRICON pracujú na ďalšom albume, Nergal avizuje nové albumy od BEHEMOTH aj ME AND THAT MEN

SATYRICON budú na novej štúdiovke opäť experimentovať. Kedy vyjdú nové albumy BEHEMOTH a ME AND THAT MAN? GHOST s novým klipom. OBITUARY oznámili ďalšie koncertné live streamy. Dee Snider vydá nový album.

SATYRICON

Kapela SATYRICON pracuje na novom a zatiaľ nepomenovanom albume a už teraz je isté, že na ňom nebudú chýbať experimenty. „Nový album SATYRICON, na ktorom pracujem, je svojim prístupom blízky hudobnému dielu. Nejde o zbierku skladieb a nemá nástroje, ktoré ste zvyknutí počuť. Black metal má neobmedzené formy vyjadrenia, pokiaľ má feeling, ktorý je preň jedinečný. Bude sa vám to páčiť a teším sa, až ho budem s vami zdieľať, takto o rok,“ vyjadril sa Satyr na svojom Instagrame.

To, že BEHEMOTH pracujú na novom albume sme vás už pred nejakým časom informovali. Nergal však nedávno prezradil, že so svojim projektom ME AND THAT MAN by mohol vydať novú dosku ešte tento rok. „Veci sa dejú. Usilovne pracujeme, ale nikam sa neponáhľame, pretože tu zatiaľ nie je žiadne svetlo na konci tunela. Nemyslím si, že tento rok sa bude konať akékoľvek turné. Rád by som sa mýlil, ale ak mám pravdu, tak novú hudbu očakávajte v roku 2022. Možno nový album ME AND THAT MAN vyjde neskôr v tomto roku, čo by malo zmysel, a po ňom bude nasledovať ďalší album BEHEMOTH. A aj keď nebude nová hudba, tak oslavujeme 30 rokov BEHEMOTH. A oslávime to niekoľkými úžasnými vecami. Takže zostaňte naladení,“ vyjadril sa Nergal v rozhovore pre web Summa Inferno.

Švédska formácia GHOST má nový videoklip k piesni „Life Eternal“ z aktuálneho albumu „Prequelle“. Klip obsahuje zábery z posledného koncertu v rámci turné k spomínanému albumu. Ide o koncert z Mexico City z 3. marca 2020.

Death metaloví veteráni OBITUARY odohrajú ďalšie dva koncertné live streamy. Prvý z nich bude 27. marca o 23:00 hod., kedy odohrajú obľúbené skladby a 3. apríla (taktiež o 23:00 hod.) zas odohrajú v celej dĺžke album „The End Complete“. Pre viac informácii klikajte na obituarylive.com.

Dee Snider (TWISTED SISTER) doručí v júli nový sólový album s názvom „Leave a Scar“. Novinka vyjde prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Рейтинг биткоин миксеров Топ 10 миксеры криптовалюты

А я знаю как найти правильную ссылку на гидру по этому поделюсь с вами и зеркалом и официальной ссылок на hydraruzxpnew4af ссылка на гидру через тор