KREATOR vydajú ďalší album, až keď budú môcť ísť na turné. Správy hlásia aj TESTAMENT, KRABATHOR a iní

KREATOR vydajú nový album až keď bude možné ísť na turné. TESTAMENT by chceli vydať niekoľko nových skladieb. KRABATHOR lákajú na nultý album ďalšou skladbou. INFERNO zverejnili novú skladbu. DEMONIC-EYED a SORDID MALICE zverejnili lyric videá. Novinky hlásia aj MORDUM a UNFATHOMABLE RUINATION.

KREATOR

Nemeckí thrasheri KREATOR nevydajú nový album skôr, ako bude možné ísť na turné. „V auguste minulého roka sme cítili, že sme dokončili písanie. Plánovali sme, že do štúdia pôjdeme vo februári. Teraz je február a svet je stále rozosratý Covidom. Musíme teda počkať a byť trpezliví. Chcem, aby album vyšiel a potom sme mohli vyraziť na svetové turné. Nechcem vydať nejaký covid album a nechať ho zmiznúť. Viem, že svet sa mení a nahrávky už nemajú taký význam, aký mohli mať pred desiatimi rokmi. Ale ja tomu odmietam uveriť. Najmä v oblasti metalu je stále veľa ľudí, ktorí oslavujú album od začiatku do konca a myslím si, že posledným hudobným žánrom, kde to zomrie, bude metal, pretože ľudia albumy skutočne milujú. Myslím si, že ísť na turné, artwork a to všetko, musí spolu súvisieť. Takže, počkáme, kým to bude opäť možné a potom to vydáme,“ vyjadril sa frontman Mille Petrozza v rozhovore pre Metalitalia.com. Ešte dodáme, že na novej doske by mali spolupracovať s producentom Arthurom Rizkom.

Thrash metalisti TESTAMENT by chceli pred opätovným vyrazením na turné vydať niekoľko nových skladieb a vydať ich spolu s vynoveným vydaním aktuálneho albumu „Titans of Creation“.

Českej legende KRABATHOR vyjde 19. marca prostredníctvom vydavateľstva Mystic Production nový album „Demonizer/Mortal Memories II“. Momentálne je k dispozícii druhá ukážka v podobe skladby „Brutální smrt“. Ide o nanovo nahraté skladby z prvých troch demonahrávok z roku 1988, v čisto thrashovom kabáte a s českými textami.

Black metalová formácia INFERNO zverejnila novú skladbu „The Wailing Horizon“ z chystanej dosky „Paradeigma (Phosphenes of Aphotic Eternity)“. Tá vychádza 7. mája prostredníctvom vydavateľstva Debemur Morti Productions.

Zvolenčania DEMONIC-EYED vydali za dva roky dva štúdiové albumy, v úvode roka stihli 2021 nahrať aj dvojskladbové EP „Ohňooký“. K titulnej piesni kapela zverejnila v týchto dňoch aj lyric video. Mimochodom, ide zatiaľ o ich jedinú skladbu v rodnom jazyku.

Košickí death metalisti MORDUM pracujú na novom štúdiovom albume. „Nahrávame u seba vo svojom štúdiu v zostave Roman Köröši – gitary, Ľubo Lokša – gitary, vokál a Robo Kuzma – bicie. Novinka bude obsahovať sedem regulárnych kúskov, plus nejaké bonusy. Pracovný názov je „Seven“. Vydavateľa a termín vydania zatiaľ nemáme, lebo situácia je taká aká je, tak uvidíme čo a ako. Každopádne, nahrávanie sme začali a pracujeme na tom vždy, keď sa dá. Čoskoro bude aj nejaká ukážka,“ vyjadrila sa kapela pre Valhalla.sk.

Nechutná zloba sa vynára z čiernej noci čoraz viac. Symfonický horor metalový projekt SORDID MALICE, ktorý tvoria Zeus a Nihil z kapely IRIA, o sebe dáva znova vedieť. Tentokrát v podobe krátkeho animovaného lyric videa s názvom „Women Screaming For Their Children“. Je to posledný zásek do živého pred vydaním EP „Whole Human Bones …And Fragments“, ktoré má vyjsť 19. marca a bude dostupné na Bandcampe a streamovacích platformách (Spotify, Apple Music…). V dome hrôzy sa odohráva tragédia, ktorá zmení život všetkým jej obyvateľom. Ako to celé dopadne? Zistíte vo videu. – Tlačová správa

Brutal death metalisti UNFATHOMABLE RUINATION vydajú 28. mája prostredníctvom vydavateľstva Willowtip Records štvorskladbové EP „Decennium Ruinae“. Nižšie si môžete vypočuť ochutnávku v podobe skladby „Suspended In Entropic Dissipation“.

Лучшие биткоин миксеры биткоин блендеры