HELLOWEEN zverejnili artwork chystanej novinky. Čerstvé info hlásia aj KORN, SAXON a ďalší

HELLOWEEN zverejnili obal chystaného albumu. KORN ohlásili koncertný stream. Matt Heafy (TRIVIUM) vydal digitálne EP. SAXON zverejnili krátky dokument. ROB ZOMBIE a CRO-MAGS s novými klipmi.

Andi Deris (HELLOWEEN) počas bratislavského koncertu. Foto: Alena Červeňanská

HELLOWEEN v zostave s navrátilcami Michaelom Kiskem a Kaiom Hansenom zverejnili po názvoch piesní už aj artwork očakávaného albumu rovnomenného albumu „Helloween“, ktorého vydanie je naplánované na 18. júna prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Autorom obalu je Eliran Kantor. Prvý singel s názvom „Skyfall“ zverejní kapela 2. apríla.

Artwork chystaného albumu od HELLOWEEN

Americká formácia KORN oznámila na 24. apríla o 22:00 koncertný stream „Korn: Monumental“. Táto udalosť bude aj živou premiérou vybraných skladieb z aktuálneho albumu „The Nothing“, ktorý kvôli pandémii nebol podporený žiadnym turné. Nižšie nájdete aj trailer. Pre viac informácii klikajte na kornlive.com.

Matt Heafy zverejnil akustické EP obsahujúce päť skladieb z albumu „Vengeance Falls“ od TRIVIUM. Podľa jeho slov, chystá takéto minialbumy pre každú nahrávku kapely okrem aktuálneho „What the Dead Men Say“.

ROB ZOMBIE natočil nový videoklip ku skladbe „Crow Killer Blues“ z čerstvej štúdiovky „The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy“.

Veteráni SAXON zverejnili krátky dokument o tom, ako nahrávali album coverov s názvom „Inspirations“. Spomínaná novinka vyjde 19. marca prostredníctvom vydavateľstva Silver Lining Music.

Newyorská úderka CRO-MAGS sa hlási o slovo s novým videoklipom k songu „Life on Earth“ z aktuálneho EP „2020“.

как найти правильную ссылку на гидру, официальное зеркало и официальные ссылки на hydraruzxpnew4af гидра сайт моментальных покупок