LINDEMANN a MANOWAR vydajú nové koncertné DVD. Novinky aj od AT THE GATES či PATRIARCHA

LINDEMANN a MANOWAR vydajú nové živáky. AT THE GATES dokončili práce na novom albume. Myles Kennedy (ALTER BRIDGE) zverejnil novú skladbu. Slováci PATRIARCHA zverejnili podrobnosti o novom albume. HIDEOUS DIVINITY vydajú nové EP.

LINDEMANN. Foto: Jens Koch

Projektu LINDEMANN vyjde 21. mája Blu-ray disk s názvom „Live In Moscow“. Pôjde o záznam koncertu z moskovskej VTB arény z 15. marca 2020. V tom čase bol ešte súčasťou projektu spoločne s Tillom Lindemannom (RAMMSTEIN) aj švédsky hudobný génius Peter Tägtgren (HYPOCRISY, PAIN). Nižšie nájdete aj trailer.

Kapela MANOWAR odohrala v marci minulého roka svoj vôbec prvý koncert v Mexiku. Táto udalosť bola profesionálne nasnímaná, čoho výsledkom je chystané Blu-ray/DVD „Hell On Earth VI“. Dátum vydania zatiaľ nie je známy a tak je k dispozícii aspoň trailer.

Švédski death metalisti AT THE GATES dokončili práce na novom a zatiaľ nepomenovanom albume. „Sme nadšení z toho, ako túto nahrávku ľudia prijmú, pretože je tam materiál, ktorý nikdy nebol na albumoch AT THE GATES. Začlenili sme tam viac progresívnych a avantgardných prvkov. Pre starých fanúšikov však ostáva päť až šesť klasických skladieb. Bude to dosť rozmanitý album. Stále je to death metal, len sa vyvinul. Sme tu už tak dlho, že nepotrebujeme vydávať albumy, aby sme potešili niekoho iného. Chceme robiť veci, ktoré sa páčia nám. A chceme len, aby sa toho albumu predalo toľko, aby sme získali peniaze na nahrávanie toho ďalšieho,“ vyjadril sa vokalista Tomas Lindberg pre MessedUp Magazine.

Myles Kennedy (ALTER BRIDGE) zverejnil titulnú skladbu z jeho v poradí druhej sólovky „The Ides of March“. Tá vychádza 14. mája prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Slovenská melodic death metalová kapela PATRIARCHA vydá 21. marca prostredníctvom labelu Gothoom productions druhú štúdiovku nazvanú „Tumulus“. Nové piesne sa nahrávali na prelome augusta a septembra 2020 v štúdiu SPK Audio pod taktovkou skúseného Mira Speváka, ktorý sa tiež postaral o mix a mastering. „Texty skladieb rozprávajú súvislý príbeh, v ktorom sa vyvíjajú jednotlivé udalosti od počiatku až po zánik imaginárneho sveta s obrazmi ľudského zlyhania. Popri hlavnom deji sa taktiež tvoria príbehy jednotlivcov, v ktorých sú zakomponované vnútorné – spoločenské problémy človeka, ale aj globálne zvraty týkajúce sa všetkých živých entít. Tak ako ľudia, tak aj „tvorcovia“ sú strojcami svojho osudu. Celý príbeh je transformácia života človeka od narodenia po smrť do trópov, metafor a perzonifikácií,“ povedal o koncepte nového albumu spevák Miro Zimerman.

Technickí death metalisti HIDEOUS DIVINITY vydajú 23. apríla prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records trojskladbové EP „LV-426“. Pod správou si môžete vypočuť ukážku v podobe skladby „Acheron, Stream of Woe“, ktorá je inšpirovaná filmom „Votrelci“ od Jamesa Camerona.

bitcoin mixer миксер криптовалют