Klip BODOM AFTER MIDNIGHT má premiéru až po Laihovej smrti. Novinky aj od SATYRICON a MOONSPELL

BODOM AFTER MIDNIGHT a ATREYU s novými klipmi. SATYRICON znovu vydajú prvé dva albumy. MOONSPELL ponúkajú náhľad do zákulisia tvorby videoklipu.

BODOM AFTER MIDNIGHT

Kapela BODOM AFTER MIDNIGHT sa hlási s videoklipom ku skladbe „Paint the Sky With Blood“ z rovnomenného EP. Táto nahrávka, ktorá vyjde 23. apríla prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records. Mala znamenať začiatok novej kapitoly. Žiaľ, táto kapitola skončila príliš skoro, keď 29. decembra minulého roka zomrel frontman Alexi Laiho.

Nóri SATYRICON znovu vydajú prvé dva albumy „Dark Medieval Times“ (1994) a „The Shadowthrone“ (1994). Dátum vydania je stanovený na 28. mája prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records. Obe nahrávky budú mať zmenené obaly a samozrejme boli remixované a remastrované.

Portugalská formácia MOONSPELL ponúka pohľad do zákulisia tvorby videoklipu k piesni „The Hermit Saints“ z aktuálnej dosky „Hermitage“.

Američania ATREYU nrahli nový videoklip ku piesni „Underrated“, ktorá bude súčasťou ďalšieho albumu pomenovaného „Baptize“. Albumová novinka vyjde 4. júna prostredníctvom vydavateľstva Spinefarm Records. My pripomenieme, že pôjde o prvý album kapely po septembrovom odchode vokalistu Alexa Varkatzasa.