Nový klip HELLOWEEN videlo už viac ako pol milióna fanúšikov. Novinky aj od NAPALM DEATH a FEAR FACTORY

HELLOWEEN nahrali nový videoklip. NAPALM DEATH predĺžili zmluvu s aktuálnym vydavateľstvom. FEAR FACTORY zverejnia tento mesiac novú skladbu. EXHUMED v štúdiu. Dee Snider prezradil dátum vydania nového albumu. RED FANG vydajú nový album.

HELLOWEEN. Foto: Martin Häusler

Nemci HELLOWEEN zverejnili nový singel s názvom „Skyfall“, ktorý napísal Kai Hansen. Príbeh rozpráva o pristáti mimozemšťana na Zemi. Pieseň podporená ambicióznym videoklipom je súčasťou očakávaného albumu „Helloween“. Ten vyjde 18. júna prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Zaujímavosťou je, že od premiéry videoklipu, ktorá prebehla počas Veľkonočného piatku, videlo tento klip na YouTube už viac ako pol milióna užívateľov.

Grindcoroví veteráni NAPALM DEATH predĺžili zmluvu s aktuálnym vydavateľstvom Century Media Records. „Pre NAPALM DEATH bolo kľúčové, že sme si aj naďalej zachovali umeleckú a tvorivú kontrolu a zároveň sme naďalej určujúcim hlasom v oblasti, ako sa naša hudba použije a nepoužije. Ľudia, s ktorými sme počas minulých rokov v Century Media Records pracovali, boli na to vždy mimoriadne naladení a nikdy sme nezažili nič také, ako ťažkú ruku dusivého komerčného tlaku, ktorý môže byť súčasťou takéhoto vzťahu. Teším sa, ako z ich pomocou zvukovo ohneme ešte viac myslí,“ uviedol v tlačovej správe vokalista Barney Greenway.

Industrial metalová formácia FEAR FACTORY zverejní 16. apríla prvý singel z chystaného a zatiaľ nepomenovaného albumu.

Death/grinderi EXHUMED nahrávajú nástupcu zatiaľ poslednej dosky „Horror“, ktorú vydali v roku 2019.

Dee Snider (TWISTED SISTER) prezradil, že 30. júla mu prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records vyjde nová sólovka „Leave a Scar“. Album opäť produkoval Jamey Jasta (HATEBREED) a obsahuje skladbu, v ktorej hosťoval George „Corpsegrinder“ Fisher z CANNIBAL CORPSE.

Stoner metalisti RED FANG vydajú 4. júna prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records nový album „Arrows“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe rovnomennej klipovky.