POZNÁME NÁZOV NOVÉHO ALBUMU OD MASTODON

MASTODON zverejnili názov nového albumu. DARKTHRONE vydajú zberateľskú raritu – vinylový box set. NECROPHOBIC majú staronového speváka. IMPALED NAZARENE zverejnili lyric video k novej skladbe.  ILLDISPOSED vydajú v júni nový materiál.
Američania MASTODON zverejnili názov nového, v poradí už šiesteho štúdiového albumu. Nový materiál sa bude volať „Once More Round The Sun“. Producentskej úlohy sa na tejto novinke zhostil Nick Raskulinecz, ktorý pred tým pracoval naprísklad s FOO FIGHTERS, RUSH  či ALICE IN CHAINS. O artwork sa postaral chlapík menom Skinner. Dátum vydania nového materiálu zatiaľ nie je známy.

Kapela DARKTHRONE vydá 12. mája prostredníctvom vydavateľstva Peaceville Records zberateľský vinyl box-set „Black Death and Beyond“. V tejto zberateľskej raritke nájdete aj nášivku a knihu, ktorá bude obsahovať históriu a filozofiu kapely od Fenriza a Nocturna Culta, či spomienky od bývalého basák Daga Nilsena a iných umelcov spolu s množstvom fotografií. Na troch vinyloch bude prierez ich tvorbou, pričom výber skladieb obstarali samotní členovia DARKTHRONE. Toto vydanie je samozrejme limitované a po tom ako sa vypredá sa už dolisovanie neuskutoční. Ešte dodáme, že  pre tých, ktorí si túto zberateľskú chuťovku objednajú už teraz (možné na tejto stránke), budú čakať verzie s podpismi kapely.

Švédi NECROPHOBIC po tom ako nahrali album „Womb of Lilithu“ vykopli zo svojej zostavy speváka Tobiasa Sidegarda, ktorý mal údajne týrať svoju manželku a dve dcéry, k čomu sa vyjadrili, že nebudú tolerovať jeho domáce násilie. Kapela si už za Tobiasa našla náhradu a novým spevákom sa stal Anders Strokirk, ktorý v kapele pôsobil v rokoch 1992 až 1994 a nahral s nimi ich legendárny debut „The Nocturnal Silence“.

Fíni IMPALED NAZARENE vydajú 14. apríla prostredníctvom vydavateľstva Osmose Productions nový štúdiový album „Vigorous and Liberating Death“, z ktorého zverejnili lyric video k rovnomennej skladbe. Video nájdete pod dnešnými novinkami.

Kapela ILLDISPOSED vydá 27. júna prostredníctvom labelu Massacre Records nový album „With the Lost Souls On Our Side“, ktorého artwork nájdete nižšie.