WITHIN TEMPTATION chystajú koncert z postapokalyptického sveta, Till Lindemann nenávidí deti

WITHIN TEMPTATION pripravujú online koncerty. Till Lindemann (RAMMSTEIN) zverejnil nový singel. CRYPTA ponúka náhľad do nahrávacieho štúdia. ULVER vydajú nový živák. PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS sú bez speváka. SOLFERNUS znovu vydajú debutový album.

WITHIN TEMPTATION

Holanďania WITHIN TEMPTATION ohlásili na 8. júla (20:00 hod.) a 9. júla (02:00 hod.) online koncerty vo virtuálnej realite s názvom „The Aftermath – A Show In a Virtual Reality“. „Počas celej pandémie sme nemali záujem robiť live stream. Kúzlo videnia a počutia kapely naživo – v kombinácii s energiou davu – je niečo, čo sa jednoducho nedá vytvoriť pomocou live streamu. Jednu vec sme vedeli naisto. Nerobili by sme kompromisy, ak by sme mohli ponúknuť niečo neobvyklé, ohromujúce, veľkolepé a mýtické. Potom sme to našli. Svet, ktorý by sme mohli formovať do našich najdivokejších fantázií, a v ktorom by sme ako skupina mohli vystupovať pri zachovaní dynamiky a kúzla našej tradičnej živej šou. Koncert sa bude odohrávať v rôznych scénach postapokalyptického sveta, v ktorom sme svedkami následkov zničenia ľudstva. Svet, v ktorom nie je známe, či niečo z ľudskej rasy prežilo,“ povedala speváčka Sharon Den Adel. Ešte dodáme, že dva týždne pred týmto online podujatím (25. júna) zverejnia Holanďania nový singel „Shed My Skin“, v ktorom spojili sily s metalcorovou kapelou ANNISOKAY. Pre viac informácii klikajte SEM.

Till Lindemann (RAMMSTEIN) zverejnil nový singel „Ich hasse Kinder“ (I Hate Kids), ku ktorému natočil (už tradične) kontroverzný a nákladný videoklip.

Ženská death metalová úderka CRYPTA ponúka ďalšie video zo zákulisia nahrávacieho procesu debutovej dosky „Echoes of the Soul“. Spomínaná nahrávka vychádza 11. júna prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Nórska formácia ULVER vydá 20. augusta prostredníctvom vydavateľstva House of Mythology nový živák (CD/LP) „Hexahedron (Live at Henie Onstad Kunstsenter)“. Nahrávalo sa 16. apríla 2018 v múzeu umenia Henie Onstad Kunstsenter v Oslo. Nižšie nájdete aj ukážku v podobe piesne „A Fearful Symmetry“.

Kapela PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS sa rozišla so spevákom Neilom Starrom. „Po dlhých úvahách s poľutovaním oznamujeme, že sme sa rozhodli vyskúšať nové vokálne smerovanie, a preto sa lúčime s našim priateľom a hlavným vokalistom Neilom Starrom. Chceli by sme sa mu poďakovať za všetky jeho fantastické výkony, za jeho prácu v zákulisí v priebehu rokov, a popriať mu do budúcnosti veľa šťastia,“ píše sa v oficiálnom vyhlásení kapely. Na nového speváka bol vyhlásený konkurz, záujemcovia musia byť z Veľkej Británie.

Českým black metalistom SOLFERNUS vyjde v júli reedícia debutového albumu „Hysteria In Coma“. Ako bonus bude pridané EP „Diabolic Phenomenon“ z roku 2003.