Fest Fajný Fest v krásnom prostredí Kaštieľa Strážky sa uskutoční v závere júla

Multižánrový hudobný festival Fest Fajný Fest sa uskutoční vďaka dôvere Slovenskej národnej galérie, spolupráci Mesta Spišská Belá, podpore Prešovského samosprávneho kraja a mnohým sponzorom dňa 31. júla 2021 v parku Kaštieľa Strážky.

Plagát ku podujatiu Fest Fajný Fest

STRÁŽKY. Tento rok na festivale vystúpi slovenská rock´n´rollová legenda SLOBODNÁ EURÓPA. S kvalitnou hudobnou produkciou, ale aj dávkou recesie a zábavy sa predstaví CHIKI LIKI TU-A. V zábavnom móde bude pokračovať s tzv. priemyselným folklórom súrodenecká dvojica z Vrbového – VRBOVSKÍ VÍŤAZI.

Prekvapivú a úspešnú spoluprácu metalu a rapu odprezentujú RUST2DUST a Zverina. O elektronické beaty a rytmy sa postará THIS IS KEVIN a experimentálny pop zahrá WHITE PLACE. Návštevníkov garantovane roztancuje kapela THE ROCKET DOGS a s fúziou jazzu a latino do parku zavíta LOS MASSAKEROS.

Lokálnu hudobnú scénu zastane POOPIČNÝ STAV z Kežmarku, NO BRAKE zo Starej Ľubovne a VESMYR z Popradu. FFF obohatia aj akustické hudobné vystúpenia MATEJA TÁLE a JANYKA TIGRA ORAVCA. Fest Fajnému Festu záleží na životnom prostredí a preto tento rok predstaví novinku vo forme prednášky spojenej s diskusiou o klimatickej zmene. Zrozumiteľnou formou sa niektoré zákutia tejto aktuálnej témy vysvetlí JOZEF PECHO, klimatológ zo Slovenského hydrometeorologického ústavu.

Tradične sú pripravené aj rôzne sprievodné akcie, vrátane profesionálneho tímu animátorov. Vstupenky na Fest Fajný Fest, ktorý sa začne v sobotu 31. júla 2021 o 12.00 hod., je možné si zakúpiť v on-line predpredaji. Viac informácií nájdete na www.festfajnyfest.sk alebo na facebooku festivalu.

Tlačová správa