ČESKÉ THRASHOVÉ LEGENDY DEBUSTROL V BANSKEJ BYSTRICI

DEBUSTROL (Cze) – thrash metal legend
ČAD (Sk) – hardcore metal
ANSTRATUS (Sk) – thrash metal

Piatok 9.5.2014, Banská Bystrica – Klub 77

Štart: 19:00, Vstupné: 7 eur

Do Banskej Bystrice prídu už tento piatok české legendy DEBUSTROL, ktoré sa pokúsia zničiť svojim nekompromisným thrashom celé osadenstvo Klubu 77. K tomu im dopomôžu slovenské supporty ČAD a ANSTRATUS.

DEBUSTROL
DEBUSTROL je česká thrash metalová skupina z Mladej Boleslavi. Bola založená v roku 1986 gitaristom Kolinsom a bubeníkom Melmusom a patrí medzi hlavných priekopníkov thrash metalu na území vtedajšieho Československa. DEBUSTROL má dnes na svojom konte už 12 CD a jedno oficiálne DVD. V kapele se vystriedalo niekoľko členov a momentálne hrá v zostave: Kolins – gitara/spev, Trifid – gitara, Skull II – drums, Zed – bass. DEBUSTROL je dnes už legendou a svojim fanúšikom má stále čo ponúknuť!

ČAD
Legendárne svätojurské komando sa v posledných rokoch dostalo do povedomia širokej verejnosti. Víťazstvo v ankete Radio_Head Awards 2011, účasť v kreslenom seriáli Lokal TV + mnohá iná skaza. Aj o tom je „Ťažký kovL a kto neverí, Pišta Vandal ho naživo presvedčí!

ANSTRATUS
Mladá krv/stará škola! Členovia tejto kapely majú len 17-19 rokov, ale aj napriek tomu vyhrali slovenský Wacken Metal Battle 2014 a v lete si zahrajú na legendárnom festivale WACKEN. Stačí vám?

Tlačová správa