DESTRUCTION dali ultimátum zakladajúcemu gitaristovi. Novinky hlásia aj MAYHEM a WATAIN

DESTRUCTION budú zrejme pokračovať bez zakladajúceho gitaristu. MAYHEM s novým videoklipom. WATAIN podpísali zmluvu s Nuclear Blast Records. ARCHSPIRE vydajú nový album.

DESTRUCTION

Thrash metalisti DESTRUCTION fungujú už nejaký čas bez gitaristu Mikea Sifringera, ktorý je zakladajúcim členom kapely. „Pred niekoľkými mesiacmi sa odpojil. Písali sme nové skladby, robili demá, išli do štúdia a nahrali nový album, ale on neprišiel. Potom, čo som to s nim chcel riešiť, zmizol. Ešte mu dám šancu do 19. augusta, kým nevydáme tlačovú správu a odhalíme aj prekvapenie pre fanúšikov. Samozrejme, my sa nezastavíme. Snažil som sa s ním rozprávať o jeho životospráve, pretože jedného dňa musíte s tými sračkami skoncovať. No je to jeho vec, môže si robiť, čo chce. Ak chce takto žiť, je to jeho voľba,“ vyjadril sa frontman Schmier v rozhovore pre Metal Pilgrim. Ešte dodáme, že nový album vyjde začiatkom budúceho roka.

Kapela MAYHEM sa hlási o slovo s novým videoklipom ku skladbe „Black Glass Communion“ z aktuálneho EP „Atavistic Black Disorder/Kommando“. O tvorbu videoklipu sa postaral režisér Zev Deans.

Švédska black metalová úderka WATAIN podpísala zmluvu s vydavateľstvom Nuclear Blast Records. Kapela zároveň vstúpila do štúdia Necromorbus, kde bude nahrávať nový a zatiaľ nepomenovaný album. Novinka by mala vyjsť na jar budúceho roka.

Technickí death metalisti ARCHSPIRE oznámili, že 29. októbra im prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist vyjde nový album „Bleed the Future“. Pod správou nájdete ochutnávku v podobe klipovky „Golden Mouth of Ruin“.