BOHATÉ NOVINKY: SEPTICFLESH, SUICIDE SILENCE, BELPHEGOR…

SEPTICFLESH, SUICIDE SILENCE a GRAVE DIGGER zverejnili nové skladby. BELPHEGOR odhalili artwork nového albumu. V kapele TRIVIUM už nepôsobí bubeník Nick Augusto. GODFLESH vydajú nové EP. Novinky z tábora slovenskej kapely RAMCHAT, ktorá chystá EP na vinyle a pozrieť si môžete aj ich klip.
Gréci SEPTICFLESH zverejnili ďalšiu novú skladbu s názvom „Burn“. Pieseň sa bude nachádzať na ich novom albume „Titan“, ktorý vyjde 24. júna prostredníctvom labelu Season Of Mist.

SUICIDE SILENCE vypustili nové lyric video ku skladbe „Cease To Exist“, z ich nového albumu „You Cant Stop Me“. Albumový novinka vyjde 11. júla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast.

Power metalisti GRAVE DIGGER zverejnili ukážku novej skladby „Season of the Witch“ z ich chystaného albumu „Return of the Reaper“, ktorý vyjde 14. júla prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records. Spomínanú pieseň si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.

Rakúšania BELPHEGOR zverejnili artwork nového albumu „Conjuring the Dead“, o ktorý sa postaral Seth Siro Anton (SEPTICFLESH). Spomínaná novinka vyjde 11. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Kapelu TRIVIUM opustil po tri a pol ročnom pôsobení bubeník Nick Augusto. Toto rozhodnutie prišlo od ostatných členov kapely. Ako dôvod uviedli, že z dlhodobého hľadiska by to nefungovalo. Momentálne zasadol na bubenícku stoličku ich drum technik Mat Madiro.

Anglickí industrial metaloví veteráni GODFLESH vydajú 26. mája prostredníctvom vydavateľstva Avalanche Recordings nové EP nazvané „Decline & Fall“.

Hiraxov pagan metalový RAMCHAT pracuje na grafike a výrobe vinylového EP „Mor ho!“. „A“ strana bude obsahovať pieseň „Mor ho!“, „B“ strana song „Posledný pohan“. Vinylové EPčka vyjdú v megaobmedzenej raritnej sérii 20 kusov. Sledujte teda FB stránku kapely, tam bude uverejnený link do Hirax Shopu, keď budú EPčka na spadnutie (plánovaný termín je koniec mája). Slovenský pohanský RAMCHAT uverejnil aj ich prvý oficiálny klip k piesni „Posledný pohan“. Realizácie sa zhostil Tomáš Telepak a točil sa na dvoch slovenských hradoch a to na Kapušanskom a Plavečskom. Klip si môžete pozrieť nižšie. – Tlačová správa.