Bruce Dickinson sa nakazil Covidom, vakcíne vďačí za mierny priebeh

Legendárny britský hudobník z kapely IRON MAIDEN nepochybuje o tom, že keby nemal vakcínu, tak má vážne problémy.

Bruce Dickinson

Legendárny spevák Bruce Dickinson z IRON MAIDEN oslávil 7. augusta 63 rokov, takýto darček k svojim narodeninám si však istotne nepredstavoval. Ako prezradil v rozhovore pre časopis Rolling Stone, bol pozitívne testovaný na Covid-19.

Muzikant žijúci v Londýne pred niekoľkými dňami náhle odložil dva termíny svojho turné po Veľkej Británii, kde prezentuje hovorené slovo. Dôvodom bolo, že bližšie nešpecifikovaný člen rodiny, s ktorým žije v jednej domácnosti, bol pozitívne testovaný na nový koronavírus.

Bruce Dickinson sa teda nakazil doma a to aj napriek tomu, že je plne očkovaný oboma dávkami. „Absolvoval som test po tom, ako som sa cítil horšie a bola mi zima. A vyšiel som pozitívny. Pomyslel som si, ach do prdele,“ prezradil v rozhovore pre Rolling Stone.

Príznaky mal našťastie aj vďaka vakcinácii mierne. „Trochu som kýchal. Niekoľko dní som sa cítil malátny, v podstate, akoby som mal chrípku a to bolo všetko. A to mám 63 rokov. Nemám pochýb o tom, že keby som vakcínu nemal, mohol som mať oveľa vážnejšie problémy,“ podotkol.