Flesh Party opäť len v covidovej verzii: Vystúpi 9 skupín na čele s ČAD, SPERM OF MANKIND a PERVERSITY

Flesh Party Open Air – Special Covid SK Version vol. 2 sa uskutoční počas druhej septembrovej soboty v Seredi.

ČAD (Sk)
SPERM OF MANKIND (Sk)
TYPHOID (Sk)
PERVERSITY (Sk)
BLOODY REDEMPTION (Sk)
DARCHAIC (Sk)
LUTRA (Sk)
DIKTÄT (Sk)
MANYAC (Sk)

Sobota 11.9.2021, Sereď – Camping Sereď
Štart: 16:00, vstupné: 15 € (iba na mieste)

Aj keď sme dúfali, že minuloročná covidová edícia death/grindovej veselice bude jediná a my sa v tradičnom júnovom termíne stretneme v plnej paráde, tak to zase nevyšlo. A tak tu máme opäť behom druhého septembrového víkendu v Campingu v Seredi túto, do istej miery ostrúhanú, verziu Flesh Party.

Prečo ostrúhanú? Pri vyberaní kapiel do lineupu sa lovilo čisto iba v slovenských vodách. Čo ale nemusí byť na škodu. Keď mrknete očkom na plagát, tak vám bude jasné, že ani nie je. Posúďte sami: na vlne popularity sa valiaci ČAD, crustové grupy LUTRA a DIKTÄT, goregrindoví garážmajstri SPERM OF MANKIND, brutal deathoví TYPHOID, tradičnejší death metal budú zastupovať PERVERSITY, BLOODY REDEMPTION a DARCHAIC. Z thrash metalovej škatuľky sa predstavia domáci MANYAC.

Haldy merchu z distier a stanovanie zadarmo sú samozrejmosť. Poznačte si teda do kalendára dátum 11. september (ak ste tak doteraz ešte neurobili), do mapy zaškrtnite Camping v Seredi (ak ste tak doteraz ešte neurobili) a ako stálo kedysi na plagáte – …and let´s GRIND!

Parkovanie v areáli zdarma, kemping zdarma, občerstvenie, alko aj nealko zabezpečuje Camping Sereď, vegan občerstvenie, WC, sprchy a už spomenuté merch stánky.

FB Event

Plagát k Flesh Party 2021

Tlačová správa: Mrkva/Mrtvolka – Metalexpress