SEPULTURA a OVERKILL vydajú zaujímavé raritky, RAGE nahrali nový klip

SEPULTURA a OVERKILL vydajú albumové boxsety. KILLER BE KILLED s novým lyric videom. RAGE zverejnili novú skladbu. PATHOLOGY vydajú nový album. EMIGRATE a BUTCHER BABIES s novými singlami.

SEPULTURA

Skupine SEPULTURA vyjde 22. októbra prostredníctvom vydavateľstva BMG boxset „Sepulnation: The Studio Albums 1998-2009“. Obsahovať bude remastrované albumy „Against“, „Nation“, „Roorback“, „Dante XXI“ a „A-Lex“. K nahrávke „Roorback“ ešte pridali aj EP „Revolusongs“, obsahujúce cover skladby od HELLHAMMER, PUBLIC ENEMY, EXODUS, U2, MASSIVE ATTACK a iných. Pri tejto príležitosti vypustili do sveta videoklip k songu „Black Steel in the Hour of Chaos“ od spomínaných PUBLIC ENEMY.

Aj thrasherom OVERKILL vyjde albumový boxset s názvom „The Atlantic Years – 1986-1994“. Dátum vydania je stanovený na 29. októbra. Vydanie bude obsahovať nahrávky „Taking Over“, „Under the Influence“, „The Years of Black“, „Horrorscope“, „I Hear Black“ a „W.F.O.“.

Nemci RAGE zverejnili novú, klipom podporenú skladbu „Monetary Gods“. Nájdete ju na chystanom albume „Resurrection Day“. Novinka vychádza 17. septembra prostredníctvom vydavateľstva SPV/Steamhammer.

Superskupina KILLER BE KILLED zverejnila nové lyric video k piesni „Filthy Vagabond“ z aktuálnej dosky „Reluctant Hero“.

Brutal death metalisti PATHOLOGY vydajú 19. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records nový album „The Everlasting Plague“. Pod správou nájdete ochutnávku v podobe skladby „Engaging In Homicide“.

Kapela EMIGRATE, ktorú vedie Richard Z. Kruspe (RAMMSTEIN) zverejnila novú skladbu „Freeze My Mind“. Tá by sa mala objaviť na novom a zatiaľ nepomenovanom albume.

Americká formácia BUTCHER BABIES sa hlási o slovo so skladbou „It´s Killin´ Time, Baby!“ s hosťujúcim Craigom Mabbittom (ESCAPE THE FATE). Skladba je inšpirovaná komiksovým zloduchom Lobom, ktorý je heavy metalový lovec ľudí.