NOVINKY Z TÁBOROV JUDAS PRIEST, ORIGIN ALEBO AMARANTHE

JUDAS PRIEST a ORIGIN zverejnili nové skladby. AMARANTHE predstavia nový album na Winter Masters of Rock. NADER SADEK s novým klipom. EVERY TIME I DIE chystajú nový album.
Pred pár dňami zverejnili legendárni JUDAS PRIEST ukážku novej skladby „March of the Damned“, ktorú si už momentálne môžete vypočuť v celej dĺžke. Spomínaná pieseň pochádza z ich nového albumu „Redeemer of Souls“, ktorý vyjde 11. júla prostredníctvom labelu Sony Music Entertainment. Skladu nájdete pod dnešnými novinkami.

Američania ORIGIN zverejnili lyric video ku skladbe „All Things Dead“ z ich nového albumu „Omnipresent“, ktorý vyjde 4. júla prostredníctvom vydavateľstva Agonia Records. Lyric video nájdete nižšie.

Na svojom facebookovom profile oznámila skupina AMARANTHE, že v poradí tretí štúdiový album predstavia pri svojej účasti na festivale Winter Masters of Rock v novembri v Zlíne.

Hviezdne obsadená kapela NADER SADEK natočila nový videoklip ku piesni „Re:Mechanic“, čo je pôvodne na novo nahratá skladba „Mechanic Idolatry“ z albumu „In the Flesh“. Nader Sadek je známy svojou prácou pre kapely MAYHEM a SUNN O))), keď sa na koncertoch stará o ich vizuálne efekty a navrhuje im kostými. V roku 2011 sa rozhodol dať dokopy hudobníkov z rôznych známych kapiel pre jeho hudobné vízie, ktorými sa chce prezentovať práve prostredníctvom tohto projektu. Klip nájdete pod novinkami.

Hardcoreová kapela EVERY TIME I DIE vydá 1. júla prostredníctvom vydavateľstva Epitaph Records nový štúdiový album „From Parts Unknown“.